background
logo

Traineeship Recruitment

Sta jij aan het begin van je carrière en wil jij jezelf straks recruitment-expert zijn? Dan is het tijd om met ons in contact te komen. Wij zijn opzoek naar fanatieke karakters die willen leren en groeien in dit vak. 1 oktober starten wij met een nieuwe groep trainee's, maak jij hier deel van uit?

tijd
40 uur

opleiding

loon
in overleg

startdatum
1 oktober

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
junior

organisatie

Organisatie

Sement is een groeiend bedrijf dat zich sterk heeft weten te positioneren in de markt. Wij houden ons bezig met het bemiddelen van hoger opgeleiden binnen de bouw en civiele techniek bij aannemers, ingenieursbureaus, architecten, woningbouwcoöperaties en de overheid. Binnen acht jaar zijn wij uitgegroeid tot een sterk en stabiel team van 22 mannen en vrouwen plus een groot netwerk aan gedetacheerden in de markt. In ons team heerst een goede dynamiek waar ieder zijn of haar steentje aan bijdraagt. Wij werken samen en weten het onderste uit de kan te halen voor zowel kandidaten als onze klanten. Dit levert een sterk netwerk op wat gebouwd is op vertrouwen en duurzaamheid. Het team en onze samenwerking is het fundament van ons succes. Om dit succes te vergroten, zijn wij op zoek naar jong talent dat zichzelf wil ontwikkelen op recruitment gebied.

Heb jij de juiste Sementaliteit?

functie

Functie

Wij zijn opzoek naar recruiters in spé. Denk jij dat recruitment jouw vak is, maar moet je het wel nog ‘even’ leren? Dan is dit je kans om het vak te leren en bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Je gaat je namelijk breed ontwikkelen door te recruiten voor meerdere bedrijven. Je start met een opleidingstraject waarin je leert hoe je informatie vergaart en prioriteert, hoe je mensen benadert, cv’s beoordeelt, hoe je mensen uitnodigt en (helaas) afwijst, hoe je (sollicitatie) gesprekken voert en natuurlijk mensen aanneemt! Gedurende één jaar ga je in al onze vakgebieden pionieren om uiteindelijk te bepalen waar jij je focus wil leggen. Je wordt opgeleid, begeleid en gestimuleerd op allerlei manieren, jij moet het doen!

Deze kenmerken vind je in onze functie terug:

  • Alleen is maar alleen, samen staan we Sement
  • Persoonlijke gesprekken
  • Verbanden leggen die andere niet zien
  • Geen kaas van je brood laten eten
  • Je gunfactor weten te gebruiken
  • Doorzetten waar het lastig is
  • Genieten van je successen
  • Sement verbindt, jij weet mensen te boeien en te binden

Wat voeg jij toe?

quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie eisen

Je bent scherp, je bent ambitieus, je hebt oprecht aandacht voor hetgeen je doet. Je bent in staat om op (hbo/wo) niveau te communiceren.

Pas op: niet reageren als je niet om kunt gaan met vrijheid, jezelf niet kunt motiveren, je niet tegen je verlies kunt en er niet van houdt om met collega’s een resultaat neer te zetten.

aanbod

Aanbod

Zakelijk

Goed basissalaris

Reiskostenvergoeding

25 vakantiedagen (+ mogelijkheid tot uitbreiding)

Iphone 7

De beste bonusregeling

Lease auto bij vast contract of jaarlijkse vervoersbonus


Persoonlijk

Opleiding- & ontwikkelingsmogelijkheden

Mooie werkplekken en een grote tuin

Flexibele invulling van je werkzaamheden


Sociaal

Gratis lunch

Vrijmibo’s

Jaarlijks meerdaags uitje

informatie

Inlichtingen

Benieuwd naar jouw doorgroeimogelijkheden? Dat lichten wij graag toe. Nieuwsgierig hoe je werkweek eruit ziet? Stel de vraag.

Informatie Wij leren je graag kennen tijdens een eerste gesprek. Beide partijen nieuwsgierig? Dan volgt kort daarop een tweede gesprek waarin wij dieper ingaan op de functie, jouw persoonlijkheid en op basis daarvan; jouw kansen binnen Sement en onze kansen met jou. Tot slot hebben we een contractbespreking en maak je kennis met je collega’s.

Met een kritische blik denken wij in kansen en mogelijkheden. Denk jij dat dit iets voor jou is? Dan zou ik het leuk vinden iets van je te horen.

Hester van Pelt - 06 14 33 88 98 mail je cv naar hestervanpelt(at)sement.nl o.v.v Traineeship Recruitment.

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

12
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route