background
logo

HR-accountmanager

Ben jij een ondernemend type dat energie meebrengt en weet jij snel een gunfactor te creëren bij opdrachtgevers en kandidaten? Lijkt het je gaaf om in een dynamisch team samen te werken en mee te bouwen aan ons netwerk? Kom dan in actie en neem contact met ons op!

tijd
36 - 40 uur

opleiding
HBO

loon
€2.100,- tot €2.500,-

startdatum
in overleg

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
tot 5 jaar ervaring

organisatie

Organisatie

Sement is een succesvol bedrijf dat zicht richt op personeelsbemiddeling van hoogopgeleid bouwkundig en civieltechnisch personeel binnen de aannemerij, architectuur, ingenieursbureaus, woningbouwcoöperaties, vastgoedbedrijven en de overheid. Wij werken in een klein team met veel passie en gedrevenheid, waarin iedereen op zijn eigen manier werkt en zo een bijdrage levert. We halen voor klanten en kandidaten het onderste uit de kan. Dit levert een sterk netwerk op wat gebouwd is op vertrouwen. En dat zorgvuldig opgebouwde netwerk is de fundatie voor ons succes. Om dit succes te vergroten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

De dynamiek binnen dit team zorgt voor een gezellige en collegiale sfeer. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die goed in het team past en zich graag verder wil ontwikkelen. De markt trekt aan. Wij merken dat er veel kansen blijven liggen. Kun jij dit oppakken? Doormiddel van ons uitgebreide inwerkprogramma ben je binnen no time klaar om zelfstandig aan de slag te gaan en jouw rol in het team te vervullen.

functie

Functie

Hoe ziet jouw week eruit?

Nadat de week is opgestart en de weekendverhalen zijn uitgewisseld, is het tijd om aan de slag te gaan. Je hebt vorige week een aantal leuke kandidaten gesproken. Met deze kandidaten heb je afspraken gemaakt over partijen die je voor ze mag benaderen. Daarin heb je de kandidaat kunnen adviseren over partijen die bij hem/haar passen. Je hebt hard gewerkt aan een sterk netwerk en belt dan ook met alle gemak de opdrachtgevers af om de kandidaat te bespreken. Je weet de opdrachtgevers te overtuigen en zorgt ervoor dat je kandidaat volgende week een aantal gesprekken heeft.. And now we wait… NEE! Je gaat weer verder. Hoe meer van dit soort lopende trajecten, hoe groter de slagingskans.

Via je netwerk stuit je op een leuke vacature bij een nog onbekende opdrachtgever. Je twijfelt geen moment, maar pakt direct de telefoon en plant een afspraak in om kennis te maken met de directeur. Door jouw natuurlijk enthousiasme, je gedrevenheid en passie voor het vak vertelt de directeur jou alles over het bedrijf en waarom je er zou willen werken. Wat een leuke club! Met deze pittige projectmanagement functie ga je graag aan de slag. Je spreekt alle kanalen aan; jouw bestaande netwerk, maar ook dat van jouw collega’s, je benadert op diverse manieren kandidaten die je nog niet kent. Na een flinke zoektocht heb je een selectie gemaakt van drie passende kandidaten. Deze bespreek je met de directeur. Samen bepalen jullie hoe het vervolg proces eruit gaat zien.

Samen met je collega’s heb je een PubQuiz georganiseerd voor technische studenten van hogescholen. Deze week is het zover, het evenement vindt plaats. Samen met je collega’s heb je een pakkende avond in elkaar gedraaid met pizza’s en bier. De doelstelling is uiteraard om deze starters aan je te binden zodat je ze na het afronden van hun studie kunt begeleiden in het vinden van een leuk traineeship of andere goede startersfunctie.

Op de vrijdagochtend ga je op projectbezoek bij een van de kandidaten die via jou gedetacheerd op een groot bouwproject werkt. Je hebt zijn contractverlening bij je en deze teken je met hem. Verder vindt hij het prettig om met jou te sparren over problemen die hij af en toe tegenkomt op de bouwplaats.

Zo heb je meerdere ijzers in het vuur. Dit houdt je werk dynamisch en spannend. We sluiten de week graag af met een biertje in de kroeg. Cheers, het was een leuke week. Je collega heeft een plaatsing gerealiseerd, daar proosten we graag op!

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

- Afgeronde HBO opleiding richting: commerciële economie, HRM, sportmarketing en management, facility management, media- en entertainmentmanagement, communicatie of andere passende HBO opleiding.

- Vrolijk, energiek en vooral zin om lekker aan het werk te gaan. Sollicitanten met enkele jaren werkervaring zijn ook welkom om te solliciteren.

aanbod

Aanbod

Zakelijk

- €2.100,- tot en met €2.500,- bruto per maand
- Reiskostenvergoeding
- 25 vakantiedagen (+ mogelijkheid tot uitbreiding)
- Iphone
- De beste bonusregeling
- Lease auto bij vast contract

Persoonlijk

- Opleiding- & ontwikkelingsmogelijkheden
- Mooie werkplekken en een grote tuin
- Flexibele invulling van je werkzaamheden

Sociaal

- Vrijmibo’s
- Jaarlijks meerdaags uitje

Benieuwd naar onze doorgroeimogelijkheden? Dat lichten wij graag toe.

informatie

Inlichtingen

Procedure:

De sollicitatieprocedure start met een kennismakingsgesprek. Hierbij gaat het vooral om wie je als mens bent en wat jouw drijfveren zijn. Indien er een wederzijdse klik is en een match op de functie, gaan we een tweede ronde in. Van de tweede ronde maken rollenspellen deel uit. Tot slot hebben we een contractbespreking en maak je kennis met je nieuwe collega’s.

Vragen? Neem contact met mij op: 06 14 33 88 98

Enthousiast? Mail je cv naar hestervanpelt@sement.nl o.v.v HR-accountmanager Sement.

Hester

Hester

telefoon
06-14338898
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route