background
logo

Startend modelleur

De civiele markt beweegt steeds meer richting nieuwe techniek, innovatieve manieren van werken en hoe het ontwerpproces makkelijker kan. Voor meerdere partijen betekent dit een lastige schakeling in de organisatie. Voor deze partij niet! Innovatie en nieuwe ontwikkelingen staan centraal en alles wat nieuw en innoverend is wordt gestimuleerd. Nu is de grote vraag of jij net zo enthousiast wordt van die nieuwe ontwikkelingen in de civiele markt als zij?


tijd
40 uur

opleiding
MBO/HBO werk/denkniveau

loon
Nader te bepalen

startdatum
zo snel mogelijk

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Junior/Medior

organisatie

Organisatie

In regio Leiden (Zuid-Holland) is deze partij zowel landelijk als internationaal actief in advies en ontwerp van betonwerk. Als dochteronderneming van een grote internationale speler in zowel bouw, civiel en tal van andere vakgebieden komen ze in aanraking met alle innovatie in binnen en buitenland. In een hecht team in een informele sfeer wordt hier gewerkt aan mooie grote werken in het beton. Bij deze organisatie draait het om samen. Als team kijken wat er beter kan, wat er slimmer kan en wat de beste manier is.


functie

Functie

Jij bent de persoon die vanuit zichzelf altijd bezig is met de nieuwste snufjes, die nieuwe techniek die ergens ontwikkeld is en het belangrijk vindt om te kijken hoe iets efficiënter kan. Dit doe je met een technische achtergrond en een passie voor de techniek. Dit kan als starter vers uit de schoolbanken of als ervaren kandidaat die de overstap wil maken naar een partij waarbij je die interesse eindelijk kwijt kan.
Met het internationale moederbedrijf is er veel ruimte voor kennisuitwisseling tussen verschillende bedrijven in binnen en buitenland. Dat betekent dus ook dat je de ene dag met een brug in Nederland bezig bent en de andere dag kennis uitwisselt met iemand uit Noorwegen.


quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie eisen

-MBO/HBO civiele techniek, bouwkunde of een andere technische studie

-Ervaring met Tekla en/of BIM is een pré

-Gezonde honger naar innovatie

aanbod

Aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring worden er arbeidsvoorwaarden samengesteld waar jij je in kunt vinden. Een mooi starterssalaris is hier een zekerheid. Wil jij je ontwikkelen in een hecht team met veel zeggenschap? Dan is dit een prachtige optie om op te pakken.

informatie

Inlichtingen

Graag ontvang ik je CV en motivatie waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze mooie uitdaging. Contact opnemen kan via:

Thijs Kwakkenbos

06-143 777 64

thijskwakkenbos@sement.nl

Thijs

Thijs

telefoon
06 14 37 77 64
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

29
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route