background
logo

Werkvoorbereider –

Ben jij die werkvoorbereider die het leuk vindt om zijn eigen project van A tot Z op te pakken en daarin alle vrijheid te krijgen? Dan zoeken wij jou!

tijd
40 uur
opleiding
HBO/Bouwkunde
loon
Ervaringsafhankelijk
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Amsterdam
niveau
junior/medior

organisatie

Organisatie

Dit bedrijf is uniek in zijn soort. Als één van de meest kapitaalkrachtige familiebedrijven van Nederland hebben zij zich ontwikkeld tot een gerespecteerde ontwikkelaar, bouwer, belegger en beheerder. Dankzij hun financiële onafhankelijkheid konden zij bij menig project een doorslaggevende rol spelen. Om die reden namen zij de laatste jaren ook steeds vaker het initiatief om zelf bouwland aan te kopen en vervolgens projecten te initiëren en uit te voeren.

Dit is een familiebedrijf met veel aandacht voor de medewerkers. Er heerst een open sfeer met daarbij ook open communicatie. Ze vinden persoonlijke groei erg belangrijk. 2 keer per week wordt er voor de lunch met zijn allen gesport bij de plaatselijke sportschool waarna er met zijn allen geluncht wordt. Dit maakt dit bedrijf uniek.

functie

Functie

Als werkvoorbereider bij deze organisatie werk je zelfstandig van A tot Z aan de complete voorbereiding en planning van je eigen projecten. Je stuurt de onderaannemers en leveranciers aan tijdens de voorbereiding, zorgt dat alle tekeningen worden gecontroleerd en dat alles tijd op de bouw is. Je denkt de bouwlogistiek uit en komt gevraagd en ongevraagd met suggesties en verbeteringen. De veiligheid en kwaliteit houd je scherp in de gaten en afwijkingen signaleer je meteen, Ook zorg je voor correcte vastlegging van alle afspraken.

Als werkvoorbereider bij deze partij ben je vanaf de start van een ontwikkeling tot de uitvoering betrokken bij het project en denk je tijdens het gehele proces actief mee. Wanneer de bouw is gestart, ga je regelmatig op de bouwplaats kijken om te zien hoe "jouw" woningen erbij staan.

Kortom een zeer zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen een financieel zeer gezond bedrijf welke dienovereenkomstig beloond wordt, Een auto van de zaak is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Schoolverlaters worden nadrukkelijk gevraagd ook te solliciteren!

quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Jij hebt:
- HBO bouwkunde afgerond
- Kennis van en werkervaring in de bouw

JIj bent:
- Accuraat
- Communicatief sterk
- Ondernemend en accuraat
- Flexibel ingesteld

aanbod

Aanbod

- Goed salaris, ervaringsafhankelijk
- Doorgroeimogelijkheden
- Veelzijdige baan met frequent contact met interne en externe partijen
- Ruimte voor eigen initiatieven
- Verdere ontplooiingsmogelijkheden
- Uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Dan kan je mij altijd bereiken op 06-41230125

Maaike

Maaike

telefoon
06 - 41 23 01 25
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

27
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route