background
logo

Werkvoorbereider

Voor de afdeling Dagelijks Onderhoud, zoeken zij een daadkrachtige, innovatieve werkvoorbereider met een teamvisie op klantprocessen. De werkvoorbereider dagelijks onderhoud is verantwoordelijk voor de controle, coördinatie en administratieve werkzaamheden bij het uitvoeren van klachten- en mutatieonderhoud.

tijd
36 uur

opleiding
MBO

loon
€2718,- tot €3328,-

startdatum
nader te bepalen

locatie
regio Noord-Holland
niveau
Medior


organisatie

Organisatie

Het doel van deze organisatie is om hun doelgroep een echt thuis te geven. Onderdeel van het thuisgevoel is dat je je welkom en gehoord voelt bij de organisatie van wie je je huis huurt.

functie

Functie

De functie bevat administratieve, controlerende en coördinerende aspecten. Toezicht houden op veiligheid en uitvoering van de werkzaamheden en de coördinatie van vakmannen. Bij het oplossen van onvolkomenheden in de tijdigheid of kwaliteit van onderhoudswerkzaamheden kan het voorkomen dat de medewerker onder tijdsdruk moet werken. In deze functie ben je de spin in het web tussen o.a. kantoor, de vakmannen en de verhuurmakelaars.

quoteOpen

Great things in business are never done by one person, they're done by a team of people.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie eisen

Voor de functie is werk- en denkniveau op minimaal mbo niveau vereist en een bouwkundige specialisatie met aanvullende kennis van onderhoud en ondersteunende geautomatiseerde systemen.

Je volgt de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Je stuurt op optimalisatie van het klantproces en de kwaliteit ervan. Om dit te realiseren bouw je goede samenwerkingsrelaties op met je collega’s binnen de eigen afdeling en relevante afdelingen.

aanbod

Aanbod

Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden (cao Woondiensten). Daarnaast krijg je de kans om opleidingen te volgen en je verder te ontplooien. De inschaling vindt bij aanvang van de dienstbetrekking plaats in salarisschaal G (minimaal € 2.718,- en maximaal € 3.328,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met mij, Jordy den Held, 06-28 36 98 74 jordydenheld@sement.nl.

Onder het genot van een kop koffie bespreek ik de mogelijkheden; jouw ervaringen en ambities. Komt dit overeen met wat onze opdrachtgever zoekt, stel ik je voor aan de hand van jouw voorwaarden en wie weet zit jij dan binnenkort bij deze opdrachtgever op de vraagstoel.

Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route