background
logo

Innovatieve BIM modelleur gezocht!

Ben jij een startende BIM modelleur en wil jij aan de slag binnen een vooruitstrevende organisatie? Wil jij werken met de nieuwe innovaties rondom BIM? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

tijd
40 uur

opleiding
minimaal MBO 4 bouwkunde

loon
conform

startdatum
z.s.m.

locatie
regio Amsterdam
niveau
starter

organisatie

Organisatie

Deze ontwikkelende bouwkundige aannemer gaat voor een full service aanpak.Of het nu gaat om binnenstedelijke vernieuwing, integrale gebiedsontwikkeling of beheervraagstukken. Zij leveren dit allemaal. Ook bieden zij altijd een duurzame en slimme invulling voor elke vastgoedopdracht. Maar het gaat verder dan dit. Deze aannemer voelt zich betrokken en maatschappelijk verantwoordelijkheid om woonomgevingen te creëren waar men zich prettig voelt.

Echt waarde bieden. Daar draait het allemaal om. Dat wordt bereikt door de juiste vertaling van de klantvraag. Door in een vroegtijdige stadium mee te denken kunnen zij maximaal inspelen op de actuele en toekomstige behoeften van de consument en de opdrachtgever. Complexe vraagstukken zien zij als uitdagingen om tot slimme oplossingen te komen. Hierdoor zijn projecten bereikbaarder dan ooit.

Een partij alleen biedt geen meerwaarde. Daarom werken zij samen met architecten, stedenbouwkundige, constructeurs en onderaannemers. Samen bereik je meer!


functie

Functie

Zij gebruiken het model niet alleen voor de aansturing van de verschillende disciplines binnen het bedrijf, maar ook voor de aansturing van diverse externe partijen. Met een jong en enthousiast team van modelleurs wordt het werken met 3D-modellen steeds verder uitgebreid en geprofessionaliseerd.

In samenspraak met de project- en werkvoorbereiding verwerk en bewerk je de ontwerpgegevens van één of meerdere bouwprojecten in een BIM-model (Revit). Je werkt detailleringen uit en voert deze in. Uiteraard houd je hierbij rekening met wet- en regelgeving (bouwbesluit) en de uitvoerbaarheid. Om te komen tot één samengesteld BIM-model, voeg je ook informatie van onderaannemers toe en alle verdere benodigde informatie, zoals coderingen, planning, specificaties etc.

Tijdens dit proces heb je als BIM-modelleur contact met diverse partijen (in- en extern). Dit vereist een duidelijke planning en communicatie.

quoteOpen

Kwaliteit betekent dat je iets goeds maakt, ook als niemand kijktquoteClose

- Henry Ford

eisen

Functie eisen

Je bent:
- Enthousiast en gemotiveerd
- Ambieert om werkzaamheden slimmer en efficiënter te doen
- Leergierig
- Een teamplayer
- Oplossingsgericht

Je hebt:
- MBO 4 bouwkunde afgerond
- Enige ervaring (geen must)

aanbod

Aanbod

Werken aan gave projecten met de nieuwste innovaties op BIM gebied in een enthousiast team van 8 andere modelleurs!

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd? Dan kan je mij bereiken op 06-41230125 of solliciteer direct!

Maaike

Maaike

telefoon
06 - 41 23 01 25
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

27
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route