background
logo

Projectcoördinator

Zorg jij ervoor dat door een sterke voorbereiding een project soepel verloopt? Wil je als projectcoördinator werken aan grote utiliteitsprojecten?

tijd
40 uur

opleiding
MBO/ HBO

loon
marktconform

startdatum
februari

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
medior/ senior

organisatie

Organisatie

Deze middelgrote organisatie is sinds 2005 actief in de nieuwbouw en realiseren woningen, zorggebouwen en commercieel vastgoed met als belangrijkste drijfveer: moeilijk te realiseren projecten haalbaar maken. Ze krijgen energie van locaties tot leven wekken.

Het bedrijf groeit nog steeds. Als relatief nieuwe speler hebben ze inmiddels een reeks indrukwekkende (grootstedelijke) projecten achter hun naam staan. Grote beleggers, zorginstellingen, gemeenten, en toonaangevende architecten weten de weg steeds meer naar deze aannemer te vinden. Met ruim 90 medewerkers is een stevige positie in de vastgoedmarkt inmiddels verworven. Door een toename van projecten is er behoefte aan versterking op de afdeling werkvoorbereiding.


functie

Functie

Als projectcoördinator zorg je in algemene zin voor de voorbereiding en soepele voortgang van een project. Met een ”vooruitziende blik” coördineer je de engineering van de adviseurs en stemt deze af met onze onderaannemers en leveranciers. Je draagt zorg voor een tijdige inkoop(voorbereiding) en coördineert en controleert vervolgens de werk- en productietekeningen. Hierbij heb je een scherp zicht op tijd, budget, kwaliteit en veiligheid.

quoteOpen

Innovatie maakt het verschil tussen een leider en een volger.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding mbo Bouwkunde, Bouwtechnische bedrijfskunde of gelijkwaardig;

- Je hebt enkele jaren ervaring als werkvoorbereider;

- Je bent communicatief vaardig en gericht op samenwerking;

- Je beschikt over goed analytisch denkvermogen;

- Je beschikt over organisatorisch kwaliteiten en accuratesse.


aanbod

Aanbod

Een interessante rol in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf. Werken binnen een organisatie met een informele werksfeer waar initiatieven worden gewaardeerd. Een platte organisatie en enthousiaste, betrokken collega's die gericht zijn op succes door teaminspanning. Een fatsoenlijk beloningspakket gecombineerd met goede secundaire arbeidsvoorwaarden hoort er uiteraard ook bij.

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op! Je kunt mij bereiken op 06 28 38 06 89 of stuur een mailtje naar robbinlensink@sement.nl

Robbin

Robbin

telefoon
06 - 28 38 06 89
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

27
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route