background
logo

Projectleider

Heb jij ruime ervaring als projectleider en ben je betrouwbaar, betrokken en bekwaam? Dan ben jij diegene die ik zoek!

tijd
32 uur

opleiding
HBO

loon
in overleg

startdatum
in overleg

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
medior/ senior


organisatie

Organisatie

Dit familiebedrijf bouwt al meer ruim 105 jaar met hart en ziel. Met de wortels in het Oosten van Nederland heeft deze aannemer, vanuit de visie om landelijke dekking te krijgen, in mei 2018 een werkmaatschappij in het Westen van het land opgericht. Desondanks start deze jonge telg met een goedgevulde orderportefeuille met projecten in Delft, Rotterdam, Westland en Midden-Delfland. Renovatie en onderhoud, huurwoningen en gebiedsontwikkeling zijn de speerpunten.

functie

Functie

Je bent eindverantwoordelijk voor projecten in het westen van het land. Je bewaakt de voortgang van die projecten, zowel financieel als kwalitatief. Je stuurt verschillende teams aan, die werken aan de meest uiteenlopende bouwprojecten. Als projectleider heb je een positieve instelling en ben je het gezicht voor opdrachtgevers. Je gelooft erin dat samenwerken tot de beste resultaten leidt. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk bij de mensen om je heen en je haalt voldoening uit het motiveren van anderen om het beste uit zichzelf te halen. Je beseft hoe belangrijk goede communicatie is op dit traject. Dus zorg je ervoor dat je teamgenoten, ketenpartners en opdrachtgever goed geïnformeerd zijn en blijven over alle relevante projectinformatie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je ziet wat er moet gebeuren, je bent proactief en stelt je flexibel op.

quoteOpen

Innovatie maakt het verschil tussen een leider en een volger.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Bouwkunde. Je hebt ervaring met het zelfstandig realiseren van (grote) nieuwbouwprojecten en bent op de hoogte van de actuele bouwregelgeving en processen. Daarnaast ben je een teamplayer en heb je een gezonde dosis humor.

aanbod

Aanbod

Werken bij een innovatief bedrijf waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien.

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op! Je kunt mij bereiken op 06 28 38 06 89 of stuur een mailtje naar robbinlensink@sement.nl

Robbin

Robbin

telefoon
06 - 28 38 06 89
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

27
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route