background
logo

Uitvoerder woningbouw Zuid

Ben jij de uitvoerder die gaat voor het beste resultaat samen met je team? Dan kan deze vacature wel eens heel interessant zijn voor jou!

tijd
40 uur

opleiding
MBO of HBO Bouwkunde

loon
Conform

startdatum
z.s.m.

locatie
regio
niveau
Medior/Senior

organisatie

Organisatie

Achteraf wil je trots kunnen zijn op wat jullie samen hebben neergezet. Als uitvoerder bij deze aannemer ben je onderdeel van een professioneel team, dat loopt als een goed geoliede machine. Op de bouwplaats, in de keet of op kantoor: iedereen werkt samen aan hetzelfde doel: projecten op een efficiënte en veilige manier oppakken, uitvoeren en afronden.

Je krijgt in deze functie een grote verantwoordelijkheid, maar ook de kans om je werk effectief te kunnen doen. We beseffen hoeveel er soms op het bordje van de uitvoerder terecht komt en hebben er dan ook voor gezorgd, dat onze processen uitstekend zijn georganiseerd. Bovendien kun je een beroep doen op ondersteunende diensten, zoals Materieelbeheer en Kwaliteit. Zij zijn erop gericht, meerwaarde te leveren aan het projectteam.

functie

Functie

Je werkt in deze functie in regio Zuid. Binnen deze regio is de sfeer dynamisch en informeel, maar wel resultaatgericht. Ze pakken de zaken professioneel aan, met aandacht voor de medewerkers en onderling respect.

Deze aannemer bouwt woningen en multifunctionele gebouwen, bijvoorbeeld voor corporaties, beleggers, gemeenten of ontwikkelaars. Daarbij luistert woningbouw goed naar de wensen van opdrachtgevers en (toekomstige) bewoners of gebruikers van een gebouw

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

Wat neem je mee?

- Je hebt een MBO- of HBO-diploma Bouwkunde
- Je hebt minimaal 3 jaar recente ervaring als uitvoerder
- Je bent een teamplayer
- Je bent stressbestendig en flexibel
- Jouw verantwoordelijkheidsgevoel gaat verder dan alleen het functieprofiel

aanbod

Aanbod

Deze aannemer heeft je veel te bieden

Hier werken betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer: ze werken aan mooie projecten en complexe uitdagingen. Deze aannemer biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. Ze ondersteunen en stimuleren hun medewerkers onder meer via de Academie en hebben aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen, zijn bij hun vanzelfsprekend goed geregeld. Een prima honorering vinden zij passen bij de hoge waardering voor vakmanschap.

informatie

Inlichtingen

Ben jij de uitvoerder die ik zoek? Neem contact op!

Maaike

Maaike

telefoon
06 - 41 23 01 25
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

27
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route