background
logo

Ambitieuze Revit Modelleur

tijd
32-40 uur

opleiding
HBO

loon
Conform CAO

startdatum
Zo snel mogelijk

locatie
regio Rotterdam
niveau
Medior/Senior

organisatie

Organisatie

Vanuit het centrum van Rotterdam is dit toonaangevende architectenbureau actief op diverse gebieden, zoals woningbouw en u-bouw. Het bureau loopt voorop in de Revit ontwikkelingen en zij geven hiervoor dan ook externe trainingen. Zij zijn constant in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe manieren om samen te werken, zowel tussen de verschillende disciplines als met hun opdrachtgevers. Het kantoor kenmerkt zich door creatieve ruimtes met LEAN planborden, een tafelvoetbaltafel voor de nodige ontspanning en een energieke sfeer. Een bureau waar je met plezier werkt door de collega’s, omgeving en inspirerende kijk op de projecten.

functie

Functie

Op dit moment zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Modelleur met uitgebreide Revit kennis. Je gaat onderdeel uitmaken van het team waar je op termijn ook een aansturende rol mag vervullen. Met jouw passie voor BIM processen vertaal je complexe projecten naar bouwbare modellen. Door creatief om te gaan met Revit weet je, al dan niet in overleg, de problemen die je tegenkomt in de modellen snel op te lossen. Je durft anders te denken over de aanpak van een project en over de uitwerking hiervan. In deze functie krijg je de ruimte om bij te dragen aan de verbetering van de processen. Een proactieve houding hierin wordt dan ook van jou verwacht. Het delen en verkrijgen van informatie is immers van groot belang.

quoteOpen

quoteClose

eisen

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde

- Gedurende minimaal 3 jaar heb je werkervaring opgedaan als Bouwkundig Tekenaar

- Je hebt flinke werkervaring met het modelleren in Revit

- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

aanbod

Aanbod

Een geweldige functie waarbij je werkt aan een grote diversiteit aan projecten. Een kans om jouw kennis van Revit naar een ongekend niveau te brengen en een toekomst op te bouwen bij dit mooie architectenbureau. In teams die jou uitdagen om net een stap verder te gaan en jouw kennis en ideeën te delen. Als Modelleur bij deze opdrachtgever werk je in een geweldige omgeving en word je goed begeleid om zo het maximale eruit te halen. Hiermee groei jij niet alleen, maar draag je ook bij aan de groei van het bureau. Een geweldige kans om verder te komen in jouw vakgebied!

informatie

Inlichtingen

Matthijs Burlage

06 - 41 44 97 69

matthijsburlage@sement.nl

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Ontwerp

14
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route