background
logo

Ambitieuze startende Ontwerper

tijd
40 uur

opleiding
TU

loon
Conform CAO

startdatum
Zo snel mogelijk

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Starter

organisatie

Organisatie

Dit is een architectenbureau met een focus op grote stedenbouwkundige en architectonische projecten. Het is een ambitieus en dynamisch bureau dat een flinke groei doormaakt met een duidelijke lange termijn visie. Zij richten zich op een breed scala aan opdrachten, zoals woningbouw, kantoren en parkeervoorzieningen. Bij alle projecten wordt rekening gehouden met het grotere geheel: hoe past het ontwerp in de omgeving en sluit het aan bij de wensen van de gebruikers en de omwonenden. Uit zowel binnen- als buitenland krijgen zij steeds meer mooi opdrachten toegewezen, waardoor zij hun vele ideeën kunnen verwezenlijken.

functie

Functie

Voor een onderdeel van dit bureau zijn wij op zoek naar talentvolle ontwerpers. Architecten die net zijn afgestudeerd en aan het begin staan van hun carrière. In teamverband werk je aan het maken van de ontwerpen en gebruik je jouw winnaars mentaliteit om jezelf en anderen uit te dagen. In Revit werk je deze ontwerpen vervolgens verder uit. Ook verzorg je de presentaties. Dit alles onder begeleiding van de Projectarchitect, zodat je steeds meer ervaring op doet en uitgroeit tot volwaardig Architect. Daarnaast help je bij de technische afdeling om zo Revit beter onder de knie te krijgen. Een echte allround functie dus die gericht is op het geven van een kickstart aan jouw carrière.

quoteOpen

Eenvoud is het meest complexquoteClose

- Aldo van Eijk

eisen

Functie eisen

- Je bent onlangs afgestudeerd en hebt een Master architectuur

- Door werk/stages heb je ervaring opgedaan met Revit

- Naast architectuur heb je affiniteit met stedenbouw en interieurontwerp

- Je bent op korte termijn 40 uur per week beschikbaar

aanbod

Aanbod

Bij dit mooie bureau krijg je in een inspirerende omgeving de kans om anderen te gaan inspireren met jouw creatieve ontwerpen. Op basis van jouw niveau wordt het ontwikkeltraject bepaald en krijg je doelgerichte begeleiding. Door de Projectarchitect word je constant gemotiveerd om jezelf te verbeteren en zo klaar te zijn voor de toekomst. Als je ambitie toont krijg je bij dit bureau de kans om het te verwezenlijken. Jouw inzet wordt, naast een marktconform salaris, beloond met trainingen en een vervolgcontract. Ook het volgen van een PEP/BEP traject via dit bureau behoort tot de mogelijkheden.

informatie

Inlichtingen

Matthijs Burlage

06 - 41 44 97 69

matthijsburlage@sement.nl

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Architectuur

5
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route