background
logo

Bouwinspecteur

Heb jij onlangs je HBO-dipoma Bouwkunde behaald? Ik wil met jou in gesprek!

Heb jij al wat ervaring als Bouwinspecteur? Ik wil met jou in gesprek!

Ben jij een ervaren Bouwinspecteur? Ik wil met jou in gesprek!


tijd
32-36 uur
opleiding
HBO
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio randstad
niveau
junior-medior-senior

organisatie

Organisatie

Als er gebouwd word, moet dat ook gecontroleerd worden. Deze taak word over het algemeen vanuit een gemeente opgepakt. Ik ben voor verschillende gemeenten op zoek naar Bouwinspecteurs, van starter tot senior. Ik kom graag met je in gesprek om te kijken bij welke gemeente jij als persoon het beste past en je kan ontwikkelen.

functie

Functie

Als Bouwinspecteur ben je werkzaam op de de afdeling Bouw- en Woningtoezicht binnen de gemeente van waaruit er gecontroleerd word of bouwwerkzaamheden voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. De belangrijkste taak is het toezichthouden op vergunde bouwwerken en het opsporen van illegale bouwactiviteiten. Ook is klachtenafhandeling een onderdeel van je werk. Je staat veel in contact met de diverse betrokken partijen zoals aannemers, architecten, bedrijven en particulieren en hebt daarin ook een informerende rol bij vragen.Je controleerd of er op de bouwlocatie word gewerkt volgens de afgegeven vergunning en of het voldoet aan het bouwbesluit. De werkzaamheden lopen uiteen van het controleren van een dakkapel tot complexe verbouwingen.

quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie eisen

Wij zijn bij starters op zoek naar mensen met een (bijna) afgeronde HBO Bouwkunde opleiding, die enthousiast, leergierig en communicatief vaardig zijn. Het is een pré als je stage hebt gelopen bij een gemeente.

Voor de medior en senior functies is het belangrijk dat je meerdere jaren ervaring als Bouwinspecteur hebt. Je hebt ook minimaal het diploma ABW 1 in bezit. Het is een pré als je ook ABW 2 hebt.


aanbod

Aanbod

Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Een interessante en dynamische functie met volop ontwikkelingskansen.

informatie

Inlichtingen

Heb je interesse? Neem dan contact met me op en ik vertel je graag meer over deze vacature en over andere mogelijkheden! Ben je zelfstandige? Dan kom je ook in aanmerking voor deze vacature.

Peter van Drie

06-41449764

petervandrie@sement.nl

Peter

Peter

telefoon
06 - 41 44 97 64
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

12
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route