background
logo

Bouwkundig Engineer

Geweldige kans voor een enthousiaste en ambitieuze bouwkundig tekenaar bij een innoverend en groeiend architectenbureau in een nichemarkt.

tijd
32 - 40 uur

opleiding
HBO

loon
Conform Architectuur CAO

startdatum
In overleg

locatie
regio Utrecht
niveau
Junior / Medior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiend architectenbureau met ontwerpen in de utiliteitsbouw, vooral in de publieke sector. De ontwerpen die zij maken zijn innovatief en vooruitstrevend, waarbij een grote materiaal- en productkennis duidelijk naar voren komt. Om het groeiende aantal opdrachten op te kunnen vangen zijn zij op zoek naar iemand die het huidige team komt versterken als Bouwkundig Engineer.

functie

Functie

Vanwege het sterk groeiende aantal projecten is onze opdrachtgever op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze Bouwkundig Engineer om het team te versterken. Vanuit deze rol werk je aan de publieke gebouwen voor zowel de nationale als de internationale markt. Binnen het bureau heb je de verantwoordelijkheid over het modelleerproces van de verschillende projecten. Als je het in je hebt kan je ook een aansturende rol vervullen, waarbij je collega's aanstuurt en zelf modelleert om de voortgang te waarborgen. Naar buiten toe fungeer je als sturende partij en werk je nauw samen met zowel installateurs en aannemers als opdrachtgevers.

quoteOpen

quoteClose

eisen

Functie eisen

Voor deze functie dien je initiatiefrijk te zijn en mee te willen en kunnen denken op verschillende niveaus. Een grote ambitie en de wil om zich te laten gelden als toegevoegde waarde zijn van groot belang binnen het bureau. Daarnaast dien je aan onderstaande voorwaarden te voldoen:

- Je werk- en denkniveau is HBO of hoger
- Je hebt inmiddels 2 tot 5 jaar werkervaring opgedaan
- Je bent vaardig met Revit in een BIM omgeving
- Je bent woonachtig in de regio Utrecht

- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

aanbod

Aanbod

Een uitdagende functie als Bouwkundig Engineer met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden bij een groeiend architectenbureau. Je krijgt de kans om bepalend te zijn in de uitbreiding van de nationale en internationale opdrachtenportefeuille en tegelijk jouw kennis op meerdere vlakken te vergroten.

informatie

Inlichtingen

Matthijs Burlage

matthijsburlage@sement.nl

06 - 41 44 97 69

Het toesturen van het CV per e-mail wordt ook op prijs gesteld of solliciteer direct via de button op deze pagina.

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Ontwerp

14
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route