background
logo

Bouwkundig Revit Deskundige

Engineering gaat bij dit architectenbureau hand in hand met Revit en BIM. Ben jij degene die dit samen kan brengen? Dan is dit een gave baan voor jou!

tijd
40 uur

opleiding
HBO

loon
in overleg

startdatum
direct

locatie
regio Rotterdam
niveau
medior

organisatie

Organisatie

Deze opdrachtgever is een groot architectenbureau met veel ambitie en een groeiend aantal projecten van soms zeer grote omvang. Zij richten zich op alle uithoeken van het ontwerpveld en zijn zeer succesvol met deze benadering. Zowel nationaal als internationaal zijn zij een bekende speler in de architectuurwereld met gerealiseerde projecten over de hele aardbol. Door het toenemen van het aantal en de grootte van de projecten zijn zij dringend op zoek naar een ervaren 3D Engineer die het bureau komt versterken en aan de nieuwste opdrachten komt werken.

functie

Functie

Als 3D Engineer werk je hier aan diverse projecten variërend van utiliteitsbouw tot woningbouw en van nieuwbouw tot renovatie/herstructurering. Je bent daarbij vanaf de ontwerpfase (voorontwerp en definitief ontwerp) tot en met de technische uitwerking (vergunningaanvraag, contract- en uitvoeringsfase) betrokken en verantwoordelijk voor het verzorgen van het proces richting de uitvoering middels Revit en binnen een BIM omgeving. Daarbij kan je zelfstandig en in teamverband onder leiding van een BIM Coördinator functioneren en groei je, afhankelijk van jouw ambities en kunde, zelf ook naar deze rol toe.

quoteOpen

quoteClose

eisen

Functie eisen

Van 3D Engineers wordt bij onze opdrachtgever verwacht dat ze ambitie hebben en zich willen blijven doorontwikkelen in hun vak. Ze zoeken mensen die gevoel en passie hebben voor zowel architectuur als stedenbouw. Technische kennis is van essentieel belang. Verder heb je de volgende capaciteiten:

- Je hebt de opleiding Bouwkunde op minimaal HBO niveau afgerond
- Inmiddels heb je minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als bouwkundige
- Je bezit over kennis en ervaring met het modelleren met Revit Architecture

- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
- Het werken binnen een BIM omgeving is jou niet onbekend

aanbod

Aanbod

In een inspirerende omgeving biedt dit architectenbureau een prettige werksfeer en passend salaris. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien op het gebied van BIM en voor de opdrachtgevers het verschil te maken. Er is ruimte voor initiatief en het mede ontwikkelingen van de visie voor het project.

informatie

Inlichtingen

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met:

Matthijs Burlage

matthijsburlage@sement.nl
06 - 41 44 97 69

Het toesturen van uw cv per e-mail wordt ook op prijs gesteld of solliciteer direct via onderstaande button en stuur je CV!

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Ontwerp

14
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route