background
logo

Constructief Modelleur

Heb je in jouw beginnende carrière kennis gemaakt met de constructieve kant van het vak? Wil je je verder ontwikkelen op dit gebied bij een gevestigde organisatie? Dan is deze vacature voor jou!

tijd
Fulltime

opleiding
HBO

loon
Conform CAO

startdatum
Op korte termijn

locatie
regio Utrecht
niveau
Junior

organisatie

Organisatie

Met een flinke staat van dienst verzorgt dit ingenieursbureau de constructieve ondersteuning voor diverse projecten van ontwerp tot uitvoering. Zij werken hierbij nauw samen met onder andere architectenbureaus en aannemers. Dat zij een belangrijke speler zijn blijkt wel uit het feit dat bijvoorbeeld een groot deel van de sportcomplexen van Nederland dankzij hun aan de hoogste structurele eisen voldoet. De duurzame relatie die zij met hun opdrachtgevers hebben opgebouwd zorgt ervoor dat er geen gebrek is aan projecten. Naast een bouwkundige tak houden zij zich onder andere ook bezig met civiele projecten.

functie

Functie

Je werkt als Constructief Modelleur in teamverband aan de uiteenlopende projecten van de opdrachtgevers. In deze tak van het bureau ben je verantwoordelijk voor het tekenen en mede bepalen van de bouwkundige constructies. Uiteraard krijg je de nodige begeleiding om de kennis die je de afgelopen jaren hebt opgedaan nog verder te verbeteren. Naast het verzorgen van de uitwerking groei je hierdoor uit tot een echte adviseur en een inhoudelijke gesprekspartner, zowel intern als richting opdrachtgevers.

quoteOpen

quoteClose

eisen

Functie eisen

Voor deze functie verwacht onze opdrachtgever een ambitieus iemand. Verder is het van belang dat:

- Je een afgeronde HBO opleiding hebt

- Je 2-3 jaar constructieve ervaring meebrengt

- Je ruime vakkennis hebt van Revit

- Je de Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift

aanbod

Aanbod

Bij dit vooruitstrevende ingenieursbureau krijg je de kans om je breed te ontwikkelen, zowel op bouwkundig vlak als in één van de andere onderdelen van het bedrijf. Je wordt hierin ondersteund waar jij dat nodig vindt om de volgende stap in jouw carriere te bereiken en volledig zelfstandig te werk te kunnen gaan. Dit alles in een inspirerende en creatieve omgeving waar jouw mening als zeer waardevol wordt gezien voor het behalen van de gestelde doelen.


informatie

Inlichtingen

Matthijs Burlage

06 41 44 97 69

matthijsburlage@sement.nl

Solliciteer via e-mail of gebruik de 'solliciteer direct' knop!

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Ontwerp

14
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route