background
logo

Doorgewinterde Architect

Wil jij als architect aan projecten van verschillende soorten en maten tegelijk werken? Heb je daarnaast ook de ambitie om door te groeien tot zelfstandig senior architect en/of het bureau op termijn over te nemen van dan huidige eigenaar? Dit is jouw kans!

tijd
fulltime

opleiding
WO

loon
conform Architecten CAO

startdatum
op korte termijn

locatie
regio Rotterdam
niveau
medior / senior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een architectenbureau in de regio Rotterdam met een mooie staat van dienst. Het mooie van dit bureau is dat zij zich niet richten op een specifiek type projecten, maar juist veel verschillende projecten aanpakken. Hierdoor hebben zij de afgelopen jaren een gevarieerd portfolio opgebouwd met woningbouw, zorg, retail, utiliteit en recreatie. Het bureau bestaat uit ongeveer 12 mensen, heeft een platte organisatiestructuur en zeer korte communicatielijnen. Er wordt binnen dit bureau hard gewerkt met veel plezier en passie voor de projecten. Collega's werken veel en intensief met elkaar samen en delen hun passie voor architectuur. Het aantal en de omvang van de projecten wordt steeds groter en daarom zijn zij op zoek naar versterking van het team in de vorm van een sterke architect.

functie

Functie

Architecten bij onze opdrachtgever krijgen de kans om hun ontwerpvisie toe te passen op de verschillende nieuwe ontwerpprojecten. Er zal grote waarde worden gehecht aan de vakkennis, ervaring en kunde die jij meebrengt. Dit pas je uiteraard toe binnen de projecten waar je aan werkt, maar je zorgt er ook voor dat je collega's inspireert en motiveert. Om de functie goed te kunnen vervullen moet je bereid zijn om verantwoordelijkheid voor de projecten te dragen en te verdedigen. Je werk in grote zelfstandigheid aan ontwerpen en geeft leiding aan het projectteam waarmee je werkt. Ook de communicatie met externe partijen is onderdeel van je takenpakket. De werkdruk kan richting deadlines hoog oplopen en er kunnen stressvolle situaties ontstaan in overleg met opdrachtgevers en/of aannemers, zoals gebruikelijk binnen de architectuur.

quoteOpen

quoteClose

eisen

Functie eisen

Onze opdrachtgever verwacht van een architect dat hij of zij waardevolle en uitgebreide kennis, vaardigheden en ervaring toepast op de nieuwe projecten van het architectenbureau. Daarnaast is het volgende van belang om goed te kunnen functioneren binnen het bureau.

- Je hebt brede ervaring opgebouwd in het vak van architect en aan verschillende soorten projecten gewerkt.
- Tijdens je opgedane werkervaring heb je ook aantoonbare praktijkervaring opgedaan met Revit Architecture.
- Je bent fulltime beschikbaar om een sleutelrol te vervullen binnen het bureau.
- Je blijft onder alle omstandigheden kalm en staat sterk in je schoenen om je ideeën te verdedigen.
- Je bent in staat om zelfstandig een projectteam aan te sturen en verantwoordelijkheid voor projecten te dragen.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en weet die ook effectief toe te passen.

- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

aanbod

Aanbod

Als architect krijg je de kans om bij onze opdrachtgever te werken aan uiteenlopende projecten en op deze manier een zeer gevarieerd portfolio op te bouwen. Daarnaast krijg je de gelegenheid om je eigen visie op ontwerpen en architectuur te integreren binnen het bureau en je kennis hierover over te dragen aan anderen. Je komt in een uitdagende werkomgeving te werken met leuke collega's waarmee je een hecht team zal vormen. De mogelijkheden liggen open om jezelf verder te ontwikkelen tot zelfstandig senior architect. De huidige eigenaar is op termijn op zoek naar een geschikte kandidaat om het architectenbureau van hem over te nemen en voegt het liefst iemand aan het team toe die dit in zich heeft en deze ambitie heeft.

informatie

Inlichtingen

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met:

Matthijs Burlage

matthijsburlage@sement.nl
+31 (0)6 - 41 44 97 69

Het direct toesturen van uw cv wordt ook op prijs gesteld, of solliciteer direct via onderstaande knop.

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Ontwerp

12
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route