background
logo

Gedreven Revit Modelleur

tijd
32-40 uur

opleiding
HBO

loon
Conform CAO

startdatum
Zo snel mogelijk

locatie
regio Amsterdam
niveau
Medior/Senior

organisatie

Organisatie

Een groot architectenbureau dat inmiddels meerdere onderscheidingen heeft ontvangen voor hun baanbrekende ontwerpen. Zo is deze opdrachtgever het beste te omschrijven. Vanuit hun kantoor in Amsterdam werken zij met verschillende teams aan voornamelijk u-bouw projecten. Het creëren van prijswinnende gebouwen is hierbij natuurlijk geen doel op zich. Het gaat er vooral om dat de gebouwen passen in de leefomgeving en tegelijk de toeschouwer/bezoeker uitdagen. Ook de eindgebruiker is door dit bureau al in een vroege fase betrokken bij het proces. Onder leiding van een Projectarchitect en een Senior Modelleur wordt het gehele proces van schetsontwerp tot definitief ontwerp in optimale banen geleid.

functie

Functie

Dit bureau staat open voor jouw ambities en houdt tegelijk rekening met jouw huidige niveau. Afhankelijk van jouw expertise en ontwikkeling op het gebied van Revit krijg je de kans om door te groeien tot Senior Modelleur en een projectteam mede aan te sturen. Indien je je liever vooral richt op de technische uitwerking en minder op de aansturing is dit echter ook geen probleem. Dit zorgt ervoor dat je precies doet waar jouw kracht ligt en je een waardevolle toevoeging bent van het team. Uiteraard wordt hierin een grote mate van creativiteit en oplossingsgerichtheid verwacht. Ook wordt er veel flexibiliteit van jou gevraagd, omdat er onder invloed van de onbegrensde creativiteit van de architecten wel eens iets moet veranderen in het model. Je krijgt hier wel veel voor terug.

quoteOpen

quoteClose

eisen

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde

- Daarnaast heb minimaal 2 jaar werkervaring als Bouwkundig Tekenaar

- Gedegen werkervaring met het modelleren met Revit is van groot belang

- Op korte termijn ben je 32-40 uur per week beschikbaar

- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

aanbod

Aanbod

Wie voor deze opdrachtgever kiest, gaat voor een investering in de toekomst. Het architectenbureau wil namelijk een verbintenis aangaan voor de langere termijn. Ze zijn dan ook zeer loyaal en verwachten deze betrokkenheid ook terug. Als waardering voor jouw inzet kun je rekenen op bijvoorbeeld maandelijkse borrels, kerstuitjes en leuke attenties. Hierdoor bouw je een goede band op met de collega’s en wordt een sfeer gecreëerd waarbinnen jouw creativiteit goed naar voren komt. Je krijgt daarnaast de mogelijkheid flink te groeien in het werkveld en in samenspraak met de Projectarchitect het projectteam aan te sturen. Een geweldige volgende stap in jouw carrière waar je helemaal tot jouw recht komt!

informatie

Inlichtingen

Matthijs Burlage

06 41 44 97 69

matthijsburlage@sement.nl

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Ontwerp

14
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route