background
logo

Junior Planoloog

Wil jij meewerken aan de innovatieve toekomst van Nederland en jouw carrière een vliegende start geven? Dan is dit jouw kans!

tijd
Fulltime

opleiding
HBO of WO master

loon
Conform CAO

startdatum
Op korte termijn

locatie
regio Rotterdam
niveau
Junior

organisatie

Organisatie

Dit bureau heeft zich als doel gesteld om een substantiële bijdrage te leven aan de toekomst van ons land. Zij willen dit onder andere bewerkstelligen door ieder project te benaderen vanuit de samenleving. Door gedegen onderzoek naar nieuwe mogelijkheden en andere invalshoeken zijn zij een zeer gewaardeerde adviseur op het gebied van stedenbouw en ruimtelijke ordening, zowel voor opdrachtgevers als omwonende. Deze visie heeft er voor gezorgd dat zij al lange tijd bepalend zijn voor interessante en vooruitstrevende projecten.

functie

Functie

In deze startersfunctie schrijf je mee aan de bestemmingsplanprocedures en werk je de verbeeldingen uit. Dit is werk waarbij je zeer secuur moet zijn. Uiteraard word je intensief begeleid om de kennis die je tijdens jouw opleiding hebt opgedaan sterk te vergroten. In de basis doe je dit in teamverband, maar je leert ook zelfstandig te werk te gaan. Met als doel een plan te presenteren dat de opdrachtgevers aanspreekt en past binnen de uitdagingen van het project.

quoteOpen

quoteClose

eisen

Functie eisen

Als beginnend Planoloog bij onze opdrachtgever wordt er van je verwacht dat je leergierig, enthousiast en vooruitstrevend bent. Je bezit over een flink dosis doorzettingsvermogen en kan jezelf in een dynamische omgeving goed staande houden. Daarnaast is het volgende van belang:

- Je hebt onlangs een opleiding Ruimtelijke Ordening & Planologie afgerond

- Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie

- Bestemmingsplannen zijn jou niet onbekend

- Je beheerst de Nederlandse taal goed in wordt en geschrift

- Kennis van AutoCAD is een pré

aanbod

Aanbod

Dit is de uitgelezen mogelijkheid om je te ontwikkelen op het ruimtelijke vlak. Hoe snel en in welke richting jij jezelf ontwikkelt is aan jou. Je krijgt hier in ieder geval alle kansen om dit te doen op de manier die voor jou het beste is. Ondanks dat je met deadlines te maken hebt heerst er een ontspannen en zeer collegiale sfeer. Een perfecte omgeving om jezelf op de kaart te zetten.


informatie

Inlichtingen

Matthijs Burlage

06 41 44 97 69

matthijsburlage@sement.nl

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Ontwerp

14
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route