background
logo

Reviteer

Heb jij al enige kennis en ervaring met Revit en wil je dieper in BIM duiken? Dit is jouw kans!

tijd
40 uur

opleiding
HBO

loon
Conform CAO

startdatum
Zo snel mogelijk

locatie
regio Utrecht
niveau
Junior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een architectenbureau met grote omvang en verschillende locaties. De projecten die zij ontworpen hebben zijn te vinden in heel Nederland en verschillen sterk in omvang en gebruik. Het belangrijkste in de architectuur die zij maken zijn de wensen, planning en het budget van de opdrachtgever en daarbinnen zorgen zij voor de architectonische kwaliteit. Functionaliteit voor de gebruikers is daarbij altijd het belangrijkste streven.

functie

Functie

Het bureau is groeiende en is daarom toe aan versterking van mensen die al kunnen modelleren met Revit en zich hierin verder willen ontwikkelen. Je zult eerst training krijgen op basis van jouw huidige kennis en vaardigheden, om vervolgens zelfstandig te gaan modelleren. Dit gebeurt in teams, waardoor je ook van collega's kan leren. Als Modelleur zorg jij voor de bouwkundige uitwerking van verschillende ontwerpen, zowel van het bureau zelf als van externe partijen. Je werkt nauw samen met verschillende collega's op verschillende niveaus. Naarmate je meer leert en zelfstandiger wordt krijg je steeds meer taken tot je een volwaardig allround bouwkundig Revit Modelleur bent geworden.

quoteOpen

quoteClose

eisen

Functie eisen

Er wordt van je verwacht dat je leergierig, enthousiast en vooruitstrevend bent. Architectuur is één van je passies en de bouwkundige hoek hiervan is waar je grootste interesse ligt. Verder zien zij graag dat je:

- Een opleiding bouwkunde hebt afgerond op HBO niveau
- Ongeveer 2 jaar werkervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare functie
- Al voldoende ervaring bezit om met Revit te kunnen werken
- De Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift

aanbod

Aanbod

Dit is een hele mooie kans om jezelf te ontwikkelen als Modelleur binnen de Architectuur. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, het werk is uitdagend en ambitieus en je collega's zijn gezellig en vriendelijk. Hoe snel en in welke richting jij jezelf ontwikkelt is aan jou, je krijgt alle kansen om dit te doen op de manier die voor jou het beste is. Onze opdrachtgever biedt jou een plek om ervaring, kennis en kunde op te doen en de komende jaren aan de meest gave projecten te werken.

informatie

Inlichtingen

Matthijs Burlage

06 41 44 97 69

matthijsburlage@sement.nl

Het toesturen van jouw cv per e-mail wordt zeer op prijs gesteld of solliciteer direct via de button op deze site.

Matthijs

Matthijs

telefoon
06 - 41 44 97 69
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Ontwerp

14
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route