background
logo

Projectontwikkelaar met het oog op de toekomst

Circulariteit en duurzaamheid. Het zijn begrippen die vandaag de dag vaak terugkomen bij bouwvraagstukken en steeds belangrijker worden in de toekomst. Ben jij een projectontwikkelaar die ook het belang van het hergebruik van materialen ziet? Denk jij ook continu na over hoe toekomstige generaties kunnen profiteren van onze bouwkennis van vandaag? En ben jij ook in staat om verder te kijken dan wat nu bekend is; lees dan verder!tijd
40 uur

opleiding
HBO

startdatum
Zo snel mogelijk

locatie
regio Groene Hart
niveau
Medior

organisatie

Organisatie

Eén van onze opdrachtgevers is een bouwadviesbureau die de totaaloplossing biedt bij complexe bouwontwikkelingsvraagstukken vanuit een duurzaam en circulair gedachtegoed. Doordat de organisatie beschikt over een breed scala aan kennis op het gebied van ruimte en ontwikkeling, bouw- en sloopmanagement, civiele techniek en meer, kunnen zij deze totaaloplossing bieden aan hun klanten. Onderzoeken en adviseren van de sloop tot de bouw, dat is wat zij nu doen. Zij zijn als bodemonderzoeksbureau gegroeid tot de organisatie die zij vandaag de dag zijn. En zij willen nog meer. Daar kom jij om de hoek kijken!

functie

Functie

Op dit moment zit de organisatie met zijn klanten om de tafel tot de grond bouwrijp is. Het doel is om uiteindelijk bij het gehele bouwproces betrokken te worden. Van de sloop tot de oplevering, onze opdrachtgever wilt echt het totaalplaatje gaan bieden aan ontwikkelaars. Daarom zijn zij op zoek naar een projectontwikkelaar (in wording) die de uitdaging ziet om dit te bewerkstelligen. Als je deze uitdaging aangaat krijg je een organisatie achter je die je met een hoop kennis de juiste richting in kan duwen. Een ongekend mooie uitdaging!


quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie eisen

Heb jij bouwkundige kennis en ervaring in de projectontwikkeling? Ben jij communicatief vaardig, klantgericht, en zie je een toffe uitdaging in deze vacature? Dan gaat onze opdrachtgever graag met jou om de tafel om kennis te maken! Omdat je verschillende projecten moet bezoeken, dien je ook in het bezit te zijn van een rijbewijs B.


aanbod

Aanbod

Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je de kans om te werken voor een organisatie waar veel kennis in huis is die jij jezelf eigen kan maken. Tevens heerst er een ontzettend fijne sfeer, wordt er veel gelachen en zitten er genoeg leuke uitjes in het verschiet!


informatie

Inlichtingen

Rutger Baggerman

+31628379639

rutgerbaggerman@sement.nl

Rutger

Rutger

telefoon
06 - 28 37 96 38
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route