background
logo

Communicatieadviseur

Na je communicatieopleiding heb je al een aantal jaren gewerkt als communicatieadviseur. Je zoekt je collega’s regelmatig proactief op om ze te adviseren en zo de organisatie communicatiever te maken. De strategische doelstellingen weet je te vertalen naar (corporate) communicatieadvies, activiteiten en middelen. Daarbij laat je zien goed te kunnen adviseren en gemakkelijk en tactvol te communiceren op verschillende niveaus.

tijd
28-32 uur

opleiding
HBO

loon
Schaal J

startdatum
Nader te bepalen

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Senior

organisatie

Organisatie

Je voelt verbinding met de woonbeleving van de huurders. Je past in hun cultuur; de communicatielijnen zijn kort en de werksfeer is open, informeel en collegiaal. Je zet stappen om jezelf te verbeteren. Dat doen zij ook continue. Zodat je goed kunnen inspelen op alle veranderingen en uitdagingen. Belangrijk, want zij streven naar een hoge klanttevredenheid. zij hebben veel te doen de komende jaren, dus ook veel te communiceren.

functie

Functie

Wat ga je zoal doen? Een willekeurige dag op kantoor: Je hebt overleg met de directeur-bestuurder en adviseert vanuit jouw rol hoe communicatie kan bijdragen aan de organisatieontwikkeling. Vorig jaar heb je namelijk gezorgd voor het zichtbaar maken van het ondernemingsplan met een website en een wand in het kantoor. Zowel intern als extern; medewerkers, stakeholders en huurders zijn nu goed geïnformeerd. Je was betrokken bij het vormgeven van het communicatieplan en de uitvoering ervan. Daarna schuif je aan bij een overleg met de afdeling Vastgoed, waar je meedenkt over diverse communicatievraagstukken over grote nieuwbouw en onderhoudsprojecten. Vervolgens heb je tijd om je e-mails te beantwoorden en schrijf je een concept communicatieplan voor een nieuw investeringsproject. Gelukkig heb je de persvragen van gisteren al goed kunnen beantwoorden. En heeft je collega de bewonersavond die volgende week staat gepland al goed voorbereid. Je hoeft alleen nog even mee te lezen met de presentatie. Met de teamleider van Woonservice spar je een half uur over hoe collega’s berichten op Social Media goed kunnen beantwoorden. Jouw werkdag zit er op!

quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie-eisen

HBO

Solistisch

Proactief

Resultaatgericht

Flexibel

aanbod

Aanbod

Een uitdagende functie als communicatieadviseur bij een woningcorporatie die zich goed op haar toekomst voorbereid. Waarin je je vak in de volle breedte uitoefent en je je verder kunt ontwikkelen. Je werkt zelfstandig en solistisch aan verschillende projecten. Bij complexe strategische communicatievraagstukken kun je extern advies inhuren. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring: minimaal € 3.486 en maximaal € 4.709 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal J van de CAO Woondiensten.)

informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met mij, Jordy den Held, 06-28 36 98 74 of stuur je cv naar jordydenheld@sement.nl

Sowieso bespreek ik graag onder het genot van een drankje jouw mogelijkheden, jouw ervaringen en ambities. Komt dit overeen met wat onze opdrachtgever zoekt, stel ik je voor aan de hand van jouw voorwaarden en wie weet zit jij dan binnenkort bij deze opdrachtgever op de vraagstoel.

Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route