background
logo

Planvormer energetisch

Ben jij sociaal? Is onderhoud waar jij jouw inspiratie uithaalt? Kan jij goed onderhandelen en is jouw motto "kennis is macht"? Dan is dit wellicht jouw functie!

tijd
40 uur
opleiding
HBO of WO en een aantal jaar relevante werkervaring
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Medior/senior

organisatie

Organisatie

De club is een echte full-service onderhoudspartner voor woningcoöperaties, VvE’s en zorginstellingen in Zuid-Holland. Zij bieden bouwkundige totaaloplossingen voor het verduurzamen, renoveren en onderhouden van woningbouw. Alle projecten worden uitgevoerd in bewoonde toestand.

Hun missie luidt als volgt: het ontzorgen van de klant, vanuit de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, de grootst mogelijke zekerheid en met volledige transparantie. Resultaatgericht samenwerken staat hoog in het vaandel. Om opdrachtgevers een voorspelbare kwaliteit en daarmee vertrouwen te kunnen bieden, investeren zij voortdurend in hun mensen, organisatie en toekomstperspectief.

functie

Functie

Vanaf de vraag tot en met aanvang van de opdracht ben je verantwoordelijk voor projecten en vraagstukken op het gebied van (grootschalige) verduurzaming en renovatie. Dit zijn je taken:

- Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten
- Inventariseren van de wens en de vraag van de klant en dit omzetten naar een innovatief plan met presentatie
- Verantwoordelijk voor offertetraject t/m de opdracht
- Je hebt actuele kennis, inzicht en overzicht in het werk. Hierdoor zullen de projecten weinig verrassingen voor jou opleveren.
- Kennisoverdracht, het meedenken in slimme bouwmethodieken of alternatieve energietoepassingen en/of materiaalkeuzes die helpen het project te vereenvoudigen, te versnellen of kwalitatief te verbeteren
- Je werkt nauw samen met een team van onder andere een calculator, tekenaar, assistent planvormer, werkvoorbereider en projectleider
- Je werkt daarnaast graag aan jouw connecties om zo de orderportefeuille uit te breiden

quoteOpen

Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen.quoteClose

- Stephen R. Covey

eisen

Functie eisen

Jij hebt een mooie HBO of WO diploma op zak en al wat ervaring opgedaan in het werkveld van de bouw/vastgoed wereld. Jij bent sociaal sterk, Dit zie je niet alleen terug in jouw onderhandel skills, maar ook in hoe jij samenwerkt met het team. Je stelt je professioneel op en hebt een pro-actieve werkhouding. Jouw doel is altijd gaan voor het beste resultaat!

aanbod

Aanbod

Je komt te werken in een toffe en inspirerende omgeving waar leuk met elkaar wordt samengewerkt en kennis wordt gedeeld. Er is alle ruimte voor je eigen ontwikkeling en uiteraard een goed salaris met goede voorwaarden.

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd of toch naar iets anders op zoek? Reageer op de functie of bel mij op 06-41230125

Maaike

Maaike

telefoon
06 - 41 23 01 25
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route