background
logo

Uitvoerder bestaande bouw

Geloof jij erin woningen een mooi nieuw leven te geven? Communiceren met alle partijen gaat je goed af? Lees dan verder!

tijd
40 uur
opleiding
HBO/MBO
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
junior/medior/senior

organisatie

Organisatie

Zij zetten zich in tijdens de gehele levenscyclus van buurten. Dus bij zowel nieuwbouw, renovatie, onderhoud, beheer als bij transformatie, zij staan er! De klant staan centraal en daarom werken zij niet alleen, maar samen met de toekomstige bewoners. Het is dan ook de samenwerking gerichte en flexibele houding van de mensen die er werken die het bedrijft vormt.

functie

Functie

Als Uitvoerder Bestaande Bouw ben je verantwoordelijk voor de realisatie van één of meer renovatie- en onderhoudsprojecten bij bestaande woningen. Deze woningen een mooi tweede leven geven door hen te verduurzamen, dát is waarin jij gelooft. Samen met de Bedrijfsleider en Projectorganisator zorg je ervoor dat de transformatie, renovatie of het groot onderhoud geheel volgens planning, binnen budget en naar volle tevredenheid van alle betrokken partijen wordt afgerond. Door je vele jaren ervaring ben jij gepokt en gemazeld op dit gebied. Voor het maken van realistische planningen draai jij je hand dan ook niet om. En helder communiceren met alle betrokkenen gaat je prima af. Dus óók met de bewoners! Jij en je team doen er álles aan om de overlast voor hen tot een minimum te beperken. Aangezien je eindverantwoordelijk bent voor de communicatie, is het wél belangrijk dat je altijd bereikbaar bent. Tegelijk zorg je voor het beheer en de registratie van de projectdocumenten en voor een veilige werkplek. En je houdt de kosten en opbrengsten van je project scherp in de gaten en je geeft input voor de eindafrekening richting onze opdrachtgever.

Je geeft leiding aan jouw team en jouw enthousiasme straal op hen uit. Zo creeër jij jouw eigen dreamteam.

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

Jij hebt:
-Ervaring met seriematige woningbouw renovatie
- Goede communicatieve vaardigheden
- Een VCA-COL certificaat
- Pit en humor en pakt het werk zelfstandig op

Jij bent:
- Gedreven en enthousiast
- Kostenbewust én flexibel
- Doortastend en durft beslissing te nemen

aanbod

Aanbod

Uiteraard krijg jij een goed salaris, 43 vakantiedagen bouwpensioen en zelfs een mooie leaseauto.Ook hebben zij flexibele werktijden en is er altijd ook voor afwisseling en doorgroeimogelijkheden.

Daarnaast ontvang jij een bijdrage voor een sportschoolabonnement omdat zij geven om jouw gezondheid en ook een bijdrage voor de studie van jouw naar schoolgaande kinderen!

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd in deze functie of misschien toch op zoek naar iets anders? Neem contact met mij op en we bespreken de opties. Je kunt mij bereiken op 06 41 23 01 25 of maaikedeboer@sement.nl

Maaike

Maaike

telefoon
06 - 41 23 01 25
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route