background
logo

Werkvoorbereider advies en contractbeheer

Als werkvoorbereider advies en contractbeheer maak je deel uit van een enthousiast team. Je vindt het leuk om grote onderhoudsprojecten voor te bereiden, werkomschrijvingen te maken en offertes in te dienen. Contractbeheer, advies geven over voorgestelde maatregelen en materiaalkeuzes is ook een belangrijk onderdeel van deze functie.

tijd
36 uur

opleiding
MBO/HBO

loon
Schaal H

startdatum
Nader te bepalen

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Medior

organisatie

Organisatie

Zij zetten zich dagelijks in voor een passende huisvesting voor hen die hun nodig hebben. Enthousiaste huurders en medewerkers, daar staan ze voor.

functie

Functie

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vandaag begint jouw dag op de onderhoudsafdeling. Ja gaat vandaag aan de slag met de voorbereiding voor een groot onderhoudsproject. Het inkooptraject heb je vorige week al afgerond door de digitaal ingediende offertes te openen. Deze ochtend controleer je of de offertes voldoen aan de werkomschrijving die je had gemaakt. Als dat zo is ga je verder met de opdrachtverstrekking. Eind van de ochtend heb je een evaluatiegesprek met een contractleverancier, zij zijn de vaste partner voor het onderhoud en service aan alle automatische deuren. Samen met de leverancier kijk je waar de dienstverlening nog verder verbeterd kan worden en spreek je concrete doelen af voor het nieuwe jaar.

Vanmiddag ga je langs bij een nog voor te bereiden project waar we bouwkundige zaken handig combineren met duurzaamheidsingrepen. Je geeft advies over de voorgestelde maatregelen en bespreekt de materiaalkeuzes. Je eindigt de dag op het regiokantoor. Een opzichter wil graag afstemmen over een niet planmatig onderhoudsproject wat komende maand gaat starten. Samen met de aannemer van het project bespreken jullie hoe de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden zonder dat de bewoners hier veel overlast van ondervinden. Ook bedenk je waar we bewoners eventueel inspraak kunnen geven bij kleur- of materiaalkeuzes. Je bijdrage leveren aan klanttevredenheid vind jij immers van belang.


quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie-eisen

MBO/HBO Bouwkunde
Teamplayer
Resultaatgericht
Accuraat
Kei in plannen en organiseren.


aanbod

Aanbod

De functie is ingeschaald in schaal H van de CAO Woondiensten.

informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Stuur een appje of bel me op, 06-28 36 98 74Jordy den Held,of stuur je cv naar jordydenheld@sement.nl

Sowieso bespreek ik graag onder het genot van een drankje jouw mogelijkheden, jouw ervaringen en ambities. Komt dit overeen met wat onze opdrachtgever zoekt, stel ik je voor aan de hand van jouw voorwaarden en wie weet zit jij dan binnenkort bij deze opdrachtgever op de vraagstoel.

Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route