background
logo

BIM Modelleur

Werken aan projecten waar je trots op kan zijn? Leuke en enthousiaste bouwer in het oosten van het land is op zoek naar jou.

tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Gelderland
niveau
junior/medior

organisatie

Organisatie

Ontwikkelde aannemer in het oosten van het land. Ontwikkelen en bouwen is hen op het lijf geschreven. Van seriematig, naar appartementencomplexen (evt. met commerciële plint) of utiliteitsbouw. Naast hun eigen ontwikkeling doen ze ook een hoop werken voor een vaste groep opdrachtgevers.

functie

Functie

Binnen ons BIM team ben je verantwoordelijk voor het (zelfstandig) modelleren van BIM projecten. Hierin draag je zorg voor een goede uitvoering van het BIM proces op alle niveaus, de kwaliteit en werkmethodieken van de lopende projecten. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hierbij voorop.

quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Je hebt een pro-actieve en klantgerichte instelling, beschikt over analytisch vermogen en je bent in staat projectmatig te werken. Je bent communicatief vaardig, accuraat en je kunt onder werkdruk presteren. HBO opgeleid en kennis van REVIT. Naast kunnen werken in BIM, staan ook LEAN en keten samenwerken aangemerkt als kenmerken.

aanbod

Aanbod

Klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Ambitie en ontwikkeling zijn hierin belangrijke aspecten. Hoewel je werkzaam bent bij een zelfstandige partij, heb je de voordelen van een multinational, welke ook helpen in de doorgroeimogelijkheden.

informatie

Inlichtingen

Interesse in deze vacature, neem dan snel contact op! mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route