background
logo

Bouwinspecteur

Ben je uitgeleerd bij je huidige organisatie? Heb je het gevoel dat je je verder door moet ontwikkelen? Ben je het startersniveau ontgroeid en ben je daarom bereid een volgende stap te nemen? Bij Sement helpen wij jou daarbij.

tijd
36 uur

opleiding
hbo

locatie
regio
niveau
medior

organisatie

Organisatie

De Werkorganisatie is een organisatie in ontwikkeling. Voor het team Veiligheid, Toezicht en handhaving heeft onder meer de invoering van de Omgevingswet gevolgen voor de werkwijzen. Je denkt mee over de veranderende werkwijzen en werkt samen met jouw collega’s mee aan de ontwikkeling van het team.

Werkorganisatie werkt voor twee gemeenten in de Randstad. Een jonge organisatie met een oude herkomst. De organisatie heeft een prettige en informele werksfeer en er zijn volop ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken ondernemende en resultaatgerichte mensen die hun ervaring, creativiteit en talent willen inzetten in de Werkorganisatie.

De afdeling Publiekszaken (PU) vormt de ingang en toegang voor onze inwoners, bedrijven en instellingen tot diverse overheidsdiensten en omvat circa 100 medewerkers. De afdeling PU bestaat uit vijf teams, te weten het team Klant Contact Centrum, het team Vergunningen, het team Post & Archief, het team Basisregistraties en het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving. Het team Veiligheid, Toezicht en Handhaving zet zich in op het gebied van openbare orde en veiligheid, crisisbeheersing, bouwtoezicht en toezicht openbare ruimte.

functie

Functie

Als Inspecteur bouwen zet jij jouw kennis en kunde in om te controleren of er gebouwd wordt zoals beschreven staat in de vergunning. Jij ziet namelijk toe op de kwaliteit en de veiligheid van de werkzaamheden en het gebruik van gebouwen en terreinen. Hierbij zoek jij graag de samenwerking op met bewoners, bedrijven en collega’s. Je denkt graag mee in kansen en mogelijkheden. Daarbij kan het ook voorkomen dat je handhavend op moet treden.

quoteOpen

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

Jouw werkervaring, professionalisme en goede kennis van de verschillende aspecten van het bouw- en woningtoezicht maken dat jij bij jouw collega’s wordt gewaardeerd als gesprekspartner.

- Minimaal hbo-niveau bouwkunde of civiele techniek

- ABW-1 diploma

- Goed kunnen samenwerken

- Kwaliteitsgericht werken

- Besluitvaardigheid

- Ervaring is een pré

Als wij straks met jou in gesprek gaan wordt duidelijk dat jij ideeën en meningen op heldere, begrijpelijke en correcte wijze overbrengt. Veranderingen en vernieuwing ondersteunt en je aanpast aan een veranderende omgeving, verantwoordelijkheden en werkwijzen. Je beschikt over de humor en het relativeringsvermogen die je soms nodig hebt om de hectiek van het moment een plek te geven.

aanbod

Aanbod

- Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding.

- Een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s die samenwerken leuk en belangrijk vinden

- Reiskostenvergoeding: tweede klas ov-kaart of € 0,19 per kilometer

- De mogelijkheid om je werktijden aan te passen aan je privé-situatie


informatie

Inlichtingen

Robin Teeuwen 06 14 33 88 98

Robin

Robin

telefoon
06 - 14 33 88 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

31
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route