background
logo

Consultant Civiele Techniek

Ben jij een ondernemend eigenzinnig type en opzoek naar een afwisselende uitdagende baan? Ben jij nieuwsgierig naar morgen en geboeid door je alles wat gebeurd in je omgeving?

tijd
40 uur

opleiding
HBO/WO

loon
in overleg

startdatum
in overleg

locatie
regio Amsterdam
niveau
medior / senior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie adviesbureau dat zich bezig houdt met tender-, project-, proces- en assetmanagement, voornamelijk bij civieltechnische aannemers en overheden. Het consultancybureau is een thuishaven voor inspirerend talent dat geen genoegen neemt met wat het nu is, maar altijd streeft naar verbeteringen. Zij gaan voor het succes van de klanten in hun markten, opereren daarin risicodragend en investeren in een duurzame en goede samenwerking. Haar bewezen succesvolle methode maakt haar onderscheidend in de sectoren; infra, energie, industrie en olie & gas. Het consultancybureau levert onder andere de volgende diensten; project- en tendermanagement, assetmanagement, omgeving- en raakvlakkenmanagement, tender- en contractmanagement, risico- en kansenmanagement, procesverbetering- & integratie,, geïntegreerde contractvorming en beheersing complexe projecten.

functie

Functie

Elke opdracht/klant is uniek. Zorgvuldig geselecteerde teams werken samen aan een bepaald project. Voor het volgende project is het team weer compleet anders, het gaat er immers om dat alle kwaliteiten bij elkaar zorgen voor een onderscheidend eindresultaat. We zoeken enthousiaste kandidaten die zich willen onderscheiden in project- en tendermanagement, kwaliteit- en risicobeheersing. Van jou verwachten we dat je als een echte kameleon de klant ontlast. Denk hierbij aan taken zoals het opstellen van (winnende) proposities, risicomanagement implementeren, kwaliteitssystemen ontwikkelen, processen en systemen analyseren, etc. Dit vraagt van onze consultants dat ze snel ingewerkt/ingelezen zijn, sensitief zijn naar de omgeving, hoog in creativiteit en energieniveau.

quoteOpen

Succes is het vermogen om van tegenslag naar tegenslag te gaan zonder je enthousiasme te verliezen.quoteClose

- Winston Churchill

eisen

Functie eisen

- HBO+/WO werk- en denkniveau
- Ervaring in een van de vakgebieden
- Sociaal analytisch sterk
- Servicegericht naar interne/externe klanten
- Ondernemend en stressbestendig
- Sensitief naar omgeving
- Creatief en energiek

aanbod

Aanbod

- Jaarcontract, uitzicht op vast contract
- Salaris afhankelijk van achtergrond/ervaring
- Auto, laptop en telefoon van de zaak
- Dynamische werkomgeving
- Doorgroei- en ondernemersmogelijkheden

Ook een leuke extra; deze opdrachtgever investeert graag in haar mensen. Hoe steil je leercurve is, is afhankelijk van wat je aankunt. Daag ze uit!

informatie

Inlichtingen

Koen Helder

+31 6 14 86 48 50

koenhelder@sement.nl

Koen

Koen

telefoon
06 - 14 86 48 50
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

56
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route