background
logo

Ervaren calculator

Ben jij sociaal, communicatief vaardig en heb jij passie voor renovatie, dat komt goed uit! Lees snel verder.

tijd
40 uur

opleiding
MBO/HBO Bouwkunde

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Noord-Holland
niveau
senior

organisatie

Organisatie

Deze bouwer in Noord-Holland werkt dagelijks met 100 man met veel plezier aan de woon- en werkomgevingen van woon- en zorgorganisaties en vastgoedbeleggers. Het zoeken naar integrale en creatieve oplossingen, de betrokkenheid en snelheid van werken zijn maar een aantal redenen voor de opdrachtgevers om telkens weer voor deze bouwer te kiezen.

functie

Functie

Wat ga je doen? Maken van begrotingen en alle daarvoor benodigde werkzaamheden o.a.het opvragen, beoordelen en vergelijken van offertes en bepalen van hoeveelheden. Het participeren in de brainstormsessies over bouwsystematiek en detaillering, planning, bouwplaatsinrichting, etc. behoort ook tot het takenpakket. Daarnaast moet je zorg dragen voor een gestructureerde calculatie/mappenstructuur dat het project goed overdraagbaar is in de startvergadering.

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau verkregen door ervaring en opleiding (afgeronde bouwkundige opleiding). Ervaring in renovatieprojecten, maar ook in nieuwbouw projecten. Sterke communicatie en contactuele eigenschappen. Ervaring met IBIS-TRAD en ervaring met Revit is een pré. Ook spreekt het voor je als je ervaring hebt met gefaseerde renovaties in bewoonde of in bedrijf zijnde staat.

aanbod

Aanbod

Werken bij een gerenommeerd renovatiebedrijf, waar de Noord-Hollandse nuchterheid de boventoon voert. Een stabiele bouwer, maar je ook kan werken aan jezelf.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt of zoek je toch iets anders? neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route