background
logo

Junior Werkvoorbereider

Ben jij communicatief en beschik jij over technisch vernuft? Zou jij beide competenties in willen zetten in de renovatie en onderhoud, lees dan snel verder!

tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde of vergelijkbaar

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Noord-Brabant
niveau
starter/junior

organisatie

Organisatie

Een van de grotere bouwers van Nederland is nu op zoek naar een junior werkvoorbereider voor hun renovatie en onderhoudstak in Noord-Brabant. Deze bouwer is een allround bouwer, maar deze afdeling houdt zich specifiek bezig met de renovatie en onderhoud van woningen.

functie

Functie

Als werkvoorbereider van deze tak, kom je veel projecten tegen waarbij de woningen in bewoonde staat zijn. Dit zorgt ervoor dat je dus bij de mensen over de vloer komt en hier de staat van de woning opneemt, dit vergt het technische inzicht. Gelijktijdig moet je jouw communicatieve vaardigheden inzetten om met de bewoners om te gaan (in hun privé omgeving). Geen dag is hetzelfde als werkvoorbereider, het ene moment beantwoord je de vragen van de (bezorgde) bewoners en het andere moment ben je bezig met de organisatorische, technische en administratieve werkvoorbereiding bezig.

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Heb je een HBO diploma in een bouwkundige richting of juist affiniteit met de bouw en dit kan je onderbouwen d.m.v. stages en of andere activiteiten. Kun je een strakke planning voeren en deze tegelijkertijd communiceren naar de verschillende belanghebbende. Heb je een groot doorzettingsvermogen en ben je leergierig? Dan is dit de functie voor jou!

aanbod

Aanbod

Positieve omgeving waarin je gestimuleerd wordt om te leren en te werken in een jong team. Verschillende activiteiten om het netwerk te vergroten en andere collega's van verschillende vestigingen te ontmoeten.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route