background
logo

Senior Landschapsarchitect

Ben je uitgeleerd bij je huidige organisatie? Heb je het gevoel dat je het mediorniveau bent ontstegen en ben je bereid een volgende stap te nemen? Bij Sement helpen wij jou daarbij.

tijd
36 uur

opleiding
Wo

locatie
regio
niveau
Senior

organisatie

Organisatie

Stadsontwikkeling bouwt aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad, met hart voor de stad en de mensen die er komen, wonen en werken. Wij initiëren en begeleiden ruimtelijke en economische investeringen in de gemeente. Daarbij zijn wij zowel publiek ontwikkelaar als kwaliteitsbewaker. Met gericht verkeersbeleid en een duurzame infrastructuur houden we de stad bereikbaar. Door regels te handhaven zorgen we dat onze inwoners veilig en aangenaam kunnen wonen. En met ons vastgoed huisvesten wij belangrijke publieke diensten en voorzieningen. Stadsontwikkeling geeft - samen met private en publieke partners - vorm aan de stad en houdt de stad in vorm.

Werken voor de gemeente is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 500.000 inwoners. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om de gemeente en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen. Met arbeidsvoorwaarden die dat mogelijk maken.

De groei van de stad en de consequenties hiervan voor de fysieke leefomgeving zal de komende jaren hoog op de agenda staan van het cluster Stadsontwikkeling. We verdichten en vergroenen de stad in hoog tempo. We werken aan de klimaatopgave en de energietransitie. Dit zijn flinke opgaven. We werken aan de toekomst van de gemeente volgens de slogan “ruimte in het denken, verandering in het doen”. De urgentie van de huidige groei van de stad vraagt om een strategie voor de (middel)lange termijn die deze groei op een evenwichtige manier accommodeert via thematische uitwerkingen, ontwerpend onderzoek en gebiedsverkenningen waarin tal van functies samenkomen. We vertalen sociaaleconomische trends naar de ruimtelijke en programmatische betekenis voor de stad. Dit doen we in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen, zowel binnen de gemeente, als met externe partners. Met de groei van de stad zien we ook het gebruik van de openbare ruimte substantieel toenemen. We willen graag onze huidige en toekomstige bewoners en bezoekers faciliteren om beter gebruik mogelijk te maken.

functie

Functie

De gemeente staat de komende jaren voor een flinke opgave: we verdichten en vergroenen de stad in hoog tempo en werken aan een energietransitie. Opgaven die grote uitdagingen voor de discipline landschap met zich meebrengen. Creativiteit, innovatie en procesvaardigheden zijn belangrijker dan ooit. Hiervoor zoeken we een stevige ervaren landschapsarchitect. Iemand die een visie kan ontwikkelen op een gebied en projecten aan kan die van waarde zijn op stedelijk niveau.

quoteOpen

It always seems impossible until it's done.quoteClose

- Nelson Mandela

eisen

Functie eisen

Je bent een ervaren en stevige landschapsarchitect. Minimaal zeven jaar werkervaring en een afgeronde opleiding op wo niveau zijn een absolute must. Verder moet je ervaring hebben met het werken in een dynamische omgeving. In deze omgeving heb je te maken gehad met verschillende partijen en hun uiteenlopende belangen. Je ervaring heb je bijvoorbeeld opgedaan bij een andere (middel)grote gemeente of een commercieel ontwerpbureau.

Verder bezit je ook nog goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, analytisch en conceptueel vermogen en flexibiliteit. Vanzelfsprekend kun je ook ontwerpen, door de schalen heen. De verbanden tussen de verschillende vraagstukken kun jij moeiteloos opsporen. Verder vragen we:

- Ervaring hebt met diverse programma’s zoals Autocad en het Adobepakket;

- Goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

- Beschikt over overtuiging- en verbeeldingskracht;

- Omgevingsbewust bent;

- Op zoek bent naar vernieuwing en jezelf verder wil ontwikkelen;

- Draagvlak kunt creëren om tot de beste ontwerpen te komen.

aanbod

Aanbod

- Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding.

- Een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s die samenwerken leuk en belangrijk vinden

- Reiskostenvergoeding: tweede klas ov-kaart of € 0,19 per kilometer

- De mogelijkheid om je werktijden aan te passen aan je privé-situatie

informatie

Inlichtingen

Robin Teeuwen 06 14 33 88 98

Robin

Robin

telefoon
06 - 14 33 88 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

31
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route