background
logo

SENIOR Projectmanager

Wil jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling bij een mensgerichte organisatie, welke in 2018 in de Top 5 eindigde van beste werkgever. Lees dan snel verder.

tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
In overleg

startdatum
Per direct / in overleg

locatie
regio Drechtsteden
niveau
Senior

organisatie

Organisatie

Deze bouwer verbouwt, restaureert, verduurzaamt, transformeert en onderhoudt bestaand vastgoed voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Ze zijn sterk in het efficient organiseren van beheer en onderhoud van (huur-)woningen. Daarnaast ook zeer ervaren in renovatie en transformatie. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Drechtstreken, maar inmiddels vestigingen op meer plekken Zuid-Holland, Noord-Brabant en Noord-Holland.

functie

Functie

Waar zijn zij nou naar op zoek? Een zelfstandige en energieke Senior Projectmanager voor de regio Zuid-Holland gespecialiseerd in 'grote projecten'. Als projectmanager ben je als het ware het visitekaartje voor dit bedrijf en ben je verantwoordelijk voor het gehele bouwproces en financiële resultaat van de projecten.Ook ben je betrokken bij bij de prijsvormingsfase (nauwe samenwerking met afdeling calculatie). Je werkt in teamverband samen met projectteam. Contracteert onderaannemers en leveranciers.

quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau (Bouwkunde) en daarnaast al enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Goede communicatieve, leidinggevende en zeker ook commerciële vaardigheden. Analytisch en meedenkend naar meest effectieve en efficiënte planning en organisatie.

aanbod

Aanbod

Grote verscheidenheid aan uitdagende projecten. Collega's met wie je plezierig kan werken, informele en mensgerichte setting. Divers opleidingsmogelijkheden om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

informatie

Inlichtingen

Enthousiast geworden over deze functie? Neem dan snel contact op! mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route