background
logo

Senior Werkvoorbereider

Als sr. werkvoorbereider heb je een centrale rol in de verbinding en ondersteuning van de verschillende stakeholders. Als werkvoorbereider lever je een optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten. Dit doe je samen en op een enthousiaste en doortastende wijze op zowel technisch als organisatorisch vlak.

tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Utrecht
niveau
senior

organisatie

Organisatie

Grote en troste bouwer, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Innovatie, duurzaam en onderscheidend in bijzondere, complexe en zeer mooie woningbouw projecten. Samenwerking is key en door de grote kennis, schaal en integraal werken maken ze aangenamer wonen toegankelijk voor iedereen.

functie

Functie

Als sr werkvoorbereider ben je bij de projecten betrokken van A tot Z. Verantwoordelijk voor het uitwerken van de contractstukken naar werktekeningen. Bedrijfsbreed wordt er gewerkt met BIM. Je zorgt voor de meest efficiënte en effectieve manier van werken en geeft, hier desgevraagd advies over alternatieven en optimalisaties. Binnen het werk toetsen van het werk op wetgeving kwaliteit, veiligheid en milieu en de contractstukken. Uiteindelijk zorg je ervoor dat er ongestoord (LEAN) gewerkt kan worden.

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

HBO bouwkundige en reeds ervaring opgedaan in de woningbouw. Daarnaast ervaring opgedaan in BIM en hierin ook de wil hebben om mee te werken. Helikopterview en daardoor van de processen. Communicatief vaardig en vindt het plezierig om met verschillende belanghebbende zowel mondeling al schriftelijk te woord te staan.

aanbod

Aanbod

Een leuke baan bij een stabiele bouwer, die blij wordt van het samenwerken tot een aanbieding waar de klant alleen nog maar ja op kan zeggen. Werken aan bijzondere complexe en gave woningbouwprojecten. Mee kunnen denken in ontwikkelingen in het werk en de projecten van de klant.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route