background
logo

Senior Werkvoorbereider –

Een u-bouwer in het Westland zoekt naar een senior werkvoorbereider die ervaring heeft met het werken in AutoCAD. Wat voor jou? Lees dan verder!

tijd
40 uur

opleiding
MBO

loon
Marktconform

startdatum
Per direct

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Senior

organisatie

Organisatie

De organisatie maakt onderdeel uit van een groep die zich ook bezighoudt met villabouw en projectontwikkeling.Het is een familiebedrijf en de cultuur is direct en open. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook oog voor de mens. Alles kan en wordt besproken, de organisatie wordt echt als een grote familie beschouwd. Daarom hebben zij ook in het eigen kantoorpand een bar gebouwd. Naast twee dartborden hangen hier grote beeldschermen, zodat er ook gezamenlijk naar grote sportevenementen kan worden gekeken.

functie

Functie

In het voortraject ga je in gesprek met de opdrachtgever om zo goed mogelijk aan de vraag te kunnen voldoen. Vervolgens geef je sturing aan het team van werkvoorbereiders en calculatoren en stuur je de uitvoerder aan bij de realisatie. Omdat ook het tekenwerk onder de werkzaamheden van de werkvoorbereiders valt, is het een pré dat je ervaring hebt met AutoCAD. Je bent dus van het voortraject tot de realisatie betrokken. Een betrokkenheid die past bij de organisatie.

quoteOpen

Innovatie maakt het verschil tussen een leider en een volger.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie eisen

Het is van belang dat je ten minste MBO-Bouwkunde hebt afgerond of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau hebt met een aantal jaar relevante werkervaring. Verder wordt er vooral gekeken of de persoon bij de organisatie past met een pré voor mensen uit de omgeving van Den Haag, Rotterdam en het Westland.

aanbod

Aanbod

Uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarbij kom je te werken voor een leuke en fijne organisatie waar zelfontplooiing hoog in het vaandel staat. Ook worden genoeg leuke uitjes georganiseerd en wordt er op de vrijdag ook gezellig geborreld bij de eigen bar.

informatie

Inlichtingen

Rutger Baggerman

+31628379639

rutgerbaggerman@sement.nl

Rutger

Rutger

telefoon
06 - 28 37 96 38
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route