background
logo

STARTER BIM Modelleur/Werkvoorbereider

Wil jij een goede basis leggen voor jouw carrière en jezelf ontwikkelen tot BIM Modelleur/werkvoorbereider. Weet jij dat BIM de toekomst heeft en wil je er echt goed in worden? Grijp dan nu je kans.

tijd
40 uur

opleiding
MBO/HBO Bouwkunde Civiele techniek

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Flevoland
niveau
STARTER

organisatie

Organisatie

Het betreft hier de materieel leverancier van een van de grootste bouwers van Nederland. De afdeling materieel zorgt ervoor dat alle projecten met hun systemen en adviezen uitgevoerd kan worden. In dit proces moet rekening gehouden worden met aspecten als kwaliteit, prijs en levertijd en veiligheid, maar ook moet er meegedacht worden en geadviseerd worden in bouwmethodieken en uitvoeringsmethodes. Niet alleen leverancier, maar bovenal ook collega.

functie

Functie

In het werk houd je je bezig o.a. aangeleverde specificaties van de verschillende disciplines binnen de bouwer en al hun bouwprojecten. Het is jouw taak om BIM (2D en 3D) tekeningen en uittrekstaten te maken zodat er goede constructies gebouwd kunnen worden om de uitvoering mogelijk te maken. Het mooie is dat je aan zowel civiele-, utiliteits- en woningbouw projecten werkt.

quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Vereist is een MBO4 of HBO diploma in de bouwkunde of civiele techniek, daarnaast ervaring opgedaan (stages of nevenactiviteiten) van BIM software (REVIT). Proactieve houding en open om veel te leren. Affiniteit met bouwen, betonbouw en bekistingstechnieken.

aanbod

Aanbod

Positieve werksfeer waarin je alle mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen in een jong en gevarieerd team. Persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf, maar met alle voordelen van een multinational.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route