background
logo

Uitvoerder

Ben jij toe aan een stap als uitvoerder voor een bouwer in de nieuwbouw (woningbouw en utiliteitsbouw), dan is dit jouw kans en lees snel verder.

tijd
40 uur

opleiding
MBO/HBO Bouwkunde

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio
niveau
junior/medior

organisatie

Organisatie

Middelgrote (ontwikkelende) aannemer in de Drechtstreek, welke actief is in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Het inmiddels ruim 100 jaar bestaande bedrijf is uitgegroeid tot een stabiele bouwer in woningbouw, utiliteitsbouw en het onderwijs.Kijken en luisteren naar mensen, dat is voor deze bouwer belangrijk. Voor wie is het? Voor welke doeleinden wordt het gebruikt?

functie

Functie

Als uitvoerder ben je samen met de projectleider en werkvoorbereider verantwoordelijk voor de realisatie van onze projecten, zowel woningbouw als in de utiliteitsbouw. Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats over jouw collega's en de onderaannemers, je bewaakt de voortgang en de kosten van het project. Daarnaast beheer je ook de projectplanning, deelschema's en de administratie van het project. Het op tijd laten verlopen van de materialen bij de leveranciers/onderaannemers is voor jou gesneden koek. Leidinggeven, coördineren en plannen behoren tot jouw belangrijkste competenties.

quoteOpen

Innovatie maakt het verschil tussen een leider en een volger.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie eisen

Afgeronde opleiding MBO/HBO in de bouwkunde, daarnaast beheer je ook de projectplanning, deelschema's en de administratie van het project. Het op tijd laten verlopen van de materialen bij de leveranciers/onderaannemers is voor jou gesneden koek. Leidinggeven, coördineren en plannen behoren tot jouw belangrijkste competenties.

aanbod

Aanbod

Een stabiele bouwer, die op een breed vlak werkt. Daarnaast zijn er verschillende groeimogelijkheden en kun je dus al jouw ambities en jouw persoonlijke ontwikkeling waarmaken.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route