background
logo

Veiligheidskundige

'Iedereen veilig werken en iedereen veilig thuis.' Als veiligheidskundige ben je een belangrijke schakel om deze doelstelling te verwezenlijken.

tijd
40 uur

opleiding
MBO en MVK

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio
niveau
junior/medior

organisatie

Organisatie

Middelgrote aannemer in de Drechtstreek, welke actief is in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Het inmiddels ruim 100 jaar bestaande bedrijf is uitgegroeid tot een stabiele bouwer in woningbouw, utiliteitsbouw en het onderwijs.Kijken en luisteren naar mensen, dat is voor deze bouwer belangrijk. Voor wie is het? Voor welke doeleinden wordt het gebruikt?

functie

Functie

Binnen de organisatie ben je een belangrijke schakel in het vergroten van het veiligheidsbewustzijn en heb je een actieve rol in het verder ontwikkelen van de veiligheidscultuur. Je ondersteunt de hele organisatie bij specifieke veiligheidsvraagstukken. Als veiligheidskundige ben je o.a. bezig met projectinspecties, het bijhouden en opstellen van documenten t.b.v. ISO 9001, 14001, BHV, VCA, CO2 prestatieladder en het opzetten van V&G plannen en controle deelplannen van de onderaannemers.

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

Naast het MVK diploma, heb je ook minimaal een afgeronde MBO opleiding. Uiteraard heb je ook al enige relevante werkervaring opgedaan binnen de Bouw & Infra. Je staat stevig in jouw schoenen, bent goed in organiseren en coördineren en je kan jouw theoretische knowhow praktisch inzetten.

aanbod

Aanbod

Een stabiele bouwer, die op een breed vlak werkt. Daarnaast zijn er verschillende groeimogelijkheden en kun je dus al jouw ambities en jouw persoonlijke ontwikkeling waarmaken.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route