background
logo

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Stel je voor dat jij zorgt voor elektrotechnische installaties volledig afgestemd op de wensen van de klant en dat je daarnaast samenwerkt met collega's vanuit andere disciplines om tot een perfect resultaat te komen.

tijd
40 uur

opleiding
MBO/HBO Elektrotechniek

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Noord-Brabant
niveau
medior

organisatie

Organisatie

Grote en troste landelijk opererende bouwer, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Innovatie, duurzaam en onderscheidend in bijzondere, complexe en zeer mooie utiliteitsprojecten. Steeds vaker houden zij zich bezig met integraal bouwen en jij kan hier onderdeel van uit maken.

functie

Functie

Als werkvoorbereider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de werkvoorbereiding van middelgrote en grote projecten op de afdeling realisatie. Opzetten, bewaken en bijsturen van de technische opdrachten. Jij bepaalt de planning, maakt afspraken met de klant en brengt advies uit naar het projectteam. Je stelt je op als vraagbaak voor de uitvoering ten aanzien van de technische aspecten. Samen met jouw team werk je samen met teams van andere disciplines zoals meet & regeltechniek, werktuigbouwkunde en bouwkunde.
Kerntaken die genoemd worden.
- zelfstandig verzorgen van de werkvoorbereiding
- verzorgen, bewaken en bijsturen
- aanvragen van offertes en deze mede beoordelen

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Opleiding en diploma in de elektrotechniek MBO/HBO en kennis hebben van NEN/ISSO publicaties en relevante kennis van wet- en regelgeving. Praktisch ingesteld en interesse om te werken aan (grote) utiliteitsprojecten en een second nature in samenwerken en projecten integraal te benaderen. Kritisch op jezelf en op anderen en probeert hierdoor het beste in iedereen naar boven te halen. Daarnaast stressbestendig en kun je communiceren met de verschillende klantniveau's.

aanbod

Aanbod

Je komt te werken in een omgeving waar mensen een drive hebben om zich te verbeteren en samen iets goeds en moois te realiseren. Een dynamische omgeving waarin leren centraal staat.Er bestaat de overtuiging dat professionele en gemotiveerde medewerkers de pijlers zijn voor het realiseren van hun strategische doelstellingen.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route