background
logo

Werkvoorbereider Nieuwbouw

Werken aan projecten waar je trots op kan zijn? Leuke en enthousiaste bouwer in het oosten van het land is op zoek naar jou.

tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Gelderland
niveau
junior/medior

organisatie

Organisatie

Ontwikkelde aannemer in het oosten van het land. Ontwikkelen en bouwen is hen op het lijf geschreven. Van seriematig, naar appartementencomplexen (evt. met commerciële plint) of utiliteitsbouw. Naast hun eigen ontwikkeling doen ze ook een hoop werken voor een vaste groep opdrachtgevers.

functie

Functie

In de functie van Werkvoorbereider, ben je een belangrijke spil in het team en vervult 2 belangrijke rollen, te weten: BIM-coördinator en werkvoorbereider.
Als eerste in de rol van werkvoorbereider. In deze rol ben je bezig met alle voorbereidende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan: inkoopvoorbereiding, tekenwerk, coördinatie NUTS etc. Uiteraard word je geacht deze werkzaamheden uit te voeren binnen de gestelde planning en budgetten. Daarnaast heb je de rol als BIM-coördinator, in deze rol stuur en bewaak je het proces rondom engineering en realisatie, waarbij je modellen toetst op kwaliteit, compleetheid en technische uitvoerbaarheid en zet hiervoor acties uitzet. Je bent in deze rol de verbinder en regelaar rondom alle data binnen het project waarbij het model centraal staat. Hierin is het van belang dat je in staat bent om alle koppelingen tussen de verschillende partijen en programmatuur optimaal te laten verlopen.


quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

HBO werk en denkniveau in de richting van bouwkunde/techniek, kennis van de relevante wet- en regelgeving en een sterk ruimtelijk en bouwkundig inzicht. Ambitieus initiatief tonend en hands-on-mentaliteit zijn voorwaarden waar ze veel aandacht aan hechten.

aanbod

Aanbod

Klantpartnerschap, resultaatgerichtheid en transparantie hoog in het vaandel, jij draagt je steentje daar aan bij. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Ambitie en ontwikkeling zijn hierin belangrijke aspecten. Hoewel je werkzaam bent bij een zelfstandige partij, heb je de voordelen van een multinational, welke ook helpen in de doorgroeimogelijkheden.

informatie

Inlichtingen

Interesse in deze vacature, neem dan snel contact op! mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route