background
logo

Werkvoorbereider Onderhoud en Renovatie

Ben jij sociaal en werk jij goed in teamverband en loop jij warm voor de verduurzamings-, onderhouds- en renovatieprojecten, dan ben je hier aan het goede adres.

tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Noord-Brabant
niveau
medior

organisatie

Organisatie

Deze klant houdt zich, onder de vlag van een grotere partij, bezig met nieuwbouw, utiliteitsbouw en onderhoud & renovatie. Voor o.a. beleggers, ontwikkelaars en woningcorporaties bouwen zij nieuwbouw woningen en appartementencomplexen. In de utiliteitsbouw leveren zij een bijdrage in kantoorpanden en winkelcentra. Met de onderhouds & renovatietak doen zij verduurzaming van wooncomplexen, herstructurering van wijken

functie

Functie

Als werkvoorbereider onderhoud en renovatie houd je je dagelijks bezig met de technische en organisatorische werkvoorbereiding van de renovatie & onderhoud en de verduurzamingsprojecten. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt over maximale optimalisaties en mogelijke alternatieven en je zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en tijdsplanning. Ook houd je je bezig met onderhoudsscenario's en heb jij ook een aandeel in de presentatie die gegeven wordt tijdens een huurdersbijeenkomst.

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Je hebt minimaal een HBO Bouwkunde diploma en inmiddels al een aantal jaren (minimaal 5 jaar) ervaring opgedaan in de onderhoudswerkzaamheden. Je hebt affiniteit met klantenbinding en je bent communicatief vaardig en kan hierdoor met verschillende soorten mensen overweg. Daarnaast ben je stressbestendig en kun je de zaken van een afstand bekijken om processen te doorzien.

aanbod

Aanbod

Een leuke baan bij een stabiele bouwer, met een collegiale sfeer. Brabantse gezelligheid met een nuchtere kijk op de realisatie van de projecten. Een plek waar je al je creativiteit, enthousiasme en ambitie kan gebruiken om te groeien.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

30
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route