background
logo

Ervaren Verkeerskundige

Ben je uitgeleerd bij je huidige organisatie? Heb je het gevoel dat je je verder door moet ontwikkelen? Ben je het startersniveau ontgroeid en ben je daarom bereid een volgende stap te nemen? Bij Sement helpen wij jou daarbij.

tijd
36 uur

opleiding
hbo

locatie
regio
niveau
medior

organisatie

Organisatie

Deze gemeente ligt dichtbij Leiden. In de as van de metropoolregio. De gemeente kent een groot aantal stedenbouwkundige ontwikkelingen. Een enorme uitdaging vormt de ontsluiting en inrichting van het voormalige vliegveld. Daar worden 5000 woningen gerealiseerd en Unmanned Valley, een hoogwaardig onderzoeks- en ontwikkelcentrum voor drones. Omdat er geen railverbinding is en de woonkernen niet direct aansluiten op de snelweg, is de provinciale weg uiterst belangrijk voor de bereikbaarheid van de gemeente. Om de gemeente toegankelijk, bereikbaar en leefbaar te houden, zetten we vol in op innovatie.

functie

Functie

Als medior beleidsmedewerker verkeer ontwikkel je innovatieve oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken. Dit gaat van parkeerbeleid in winkelgebieden tot het meedenken over de ontsluiting van grootschalige ontwikkellocaties. Je onderzoekt knelpunten en oplossingen waarna je concrete maatregelen voorstelt. Je werkt aan de grote opgaven en projecten zoals de implementatie van Hoogwaardig Openbaar Vervoer, ontwikkeling van de agenda mobiliteit en verbetering van de regionale bereikbaarheid.

Jouw team bestaat uit een senior beleidsmedewerker / coördinator, drie adviseurs en een ondersteunend medewerker. Samen werken jullie aan de omvangrijke bereikbaarheidsopgaven van de gemeente. Door de nauwe samenwerking met collega-afdelingen creëren we samenhang tussen verschillende vakgebieden. De organisatie kent een open en informele sfeer. De schaalgrootte is ideaal: we doen in principe alles zelf waardoor je echt je vak uitoefent en concreet bijdraagt aan het eindresultaat. Ook krijg je alle ruimte voor innovatieve en niet-conventionele oplossingen. Onze baanbrekende en prijswinnende parkeergarage ‘kustwerk’, geïntegreerd in versterkte duinen, is daar een sprekend voorbeeld van.

quoteOpen

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

Je denkt graag op strategisch niveau mee, maar vindt het belangrijk om contact te houden met de dagelijkse praktijk. Je kijkt verder dan je eigen vakgebied, je blijft je echter bewust van het grote belang van verkeer. Je legt verbinding tussen kennis, beleid en uitvoering. Je bent ervaren in het bouwen van netwerken met lokale, regionale en landelijke partners en vindt het vanzelfsprekend met hen te werken aan resultaten. Je bent ambitieus, creatief en durft van de gebaande paden af te wijken. Je adviesvaardigheden zijn uitstekend: je hebt oog voor verschillende belangen, past je communicatie aan op de situatie en weet draagvlak te creëren.

- Minimaal hbo werk- en denkniveau;

- Je hebt ruime werkervaring als verkeerskundige of (beleids)adviseur verkeer;

- Je weet wat het is om in een politiek-bestuurlijk omgeving te werken; werkervaring binnen een gemeente is een pre.

aanbod

Aanbod

Wat bieden we jou aan?

- Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding.

- Een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s die samenwerken leuk en belangrijk vinden

- Reiskostenvergoeding: tweede klas ov-kaart of € 0,19 per kilometer

- De mogelijkheid om je werktijden aan te passen aan je privé-situatie

informatie

Inlichtingen

Robin Teeuwen 06 14 33 88 98

Robin

Robin

telefoon
06 - 14 33 88 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

31
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route