background
logo

Junior verkeer

Heb je nog geen idee waar je moet beginnen? Veel afstudeerders die de arbeidsmarkt betreden hebben geen flauw idee waaraan ze beginnen. Zeker binnen een organisatie zoals de overheid, waar een goed netwerk belangrijk is, kan het moeilijk zijn om er tussen te komen. Sement helpt jou daarbij.

tijd
36 uur

opleiding
hbo

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
junior

organisatie

Organisatie

De fusiegemeente waar wij voor werven staat internationaal bekend als attractieve woon- en verblijfplaats. Mensen komen naar deze gemeente voor rust en ruimte, voor ontspanning of voor een bezielde ontmoeting in de vele congrescentra. Het team ingenieursbureau (IB) is onderdeel van de afdeling Openbare Werken en verantwoordelijk voor integrale reconstructies van wegen en woonwijken.

functie

Functie

Voor de komende jaren staan er een flink aantal grote reconstructies in de planning. Daarnaast brengt het aantrekken van de economie met zich mee dat (nieuwe) projecten versneld worden gerealiseerd. Bouwers en projectontwikkelaars weten deze gemeente te vinden, dit resulteert in vele (grootschalige) plannen waarin goed nagedacht moet worden over verkeer, mobiliteit en parkeren. Deze gemeente biedt een inspirerende en dynamische werkomgeving binnen een team van circa vijftien professionals. Verder hechten wij veel waarde aan ontwikkeling door begeleiding en opleiding en bieden hiervoor goede faciliteiten.

quoteOpen

The best preparation for good work tomorrow is to do good work today.quoteClose

- Elbert Hubbard

eisen

Functie eisen

Je hebt een relevante opleiding op het gebied van verkeer op hbo-niveau en hebt actuele kennis van wet- en regelgeving, beleid en procedures. Je bent zelfstandig en integer. Daarnaast kan je goed communiceren, samenwerken en je bent klantgericht. Uiteraard ben je kwaliteitsbewust, loyaal aan de organisatie en kun je je goed aanpassen.

aanbod

Aanbod

- Een marktconform starterssalaris

- Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of een 2e klas ov-abonnement.


informatie

Inlichtingen

Robin Teeuwen 06 14 33 88 98

Robin

Robin

telefoon
06 - 14 33 88 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

31
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route