background
logo

Calculator –

Leuke bouwer in het Brabantse. Dit bouwbedrijf is één van de zes takken die een groter geheel vormen. De andere zijn de ontwikkeling, systeembouwer, constructiebureau, machinale timmerwerken en een kozijnfabrikant.

tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
In overleg

startdatum
Per direct / in overleg

locatie
regio Noord-Brabant
niveau
Medior / Senior

organisatie

Organisatie

Bedrijf wil graag meedenken met de klant en streeft hierbij naar innovatie en duurzaamheid. Zijn betrokken in meerdere disciplines, van eigen ontwikkeling tot woningbouw tot renovatie/onderhoud tot u-bouw. Ook daarin zijn ze uiteenlopend en doen ze wasstraten, scholen en zorginstellingen. Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf waar je jouw talent volop kunt inzetten? Waar iedere dag anders is? En geen uitdaging te groot is?

functie

Functie

Als ik een greep moet doen uit de werkzaamheden kan ik de volgende dingen noemen. Je moet zelfstandig een kostprijsberekening kunnen maken en op basis hiervan een offerteomschrijving en onderbouwing leveren. Ook onderhoud je het contact met de bestaande relaties en leg je ook nieuwe contacten. Daarnaast ben je ook nauw en actief betrokken bij bouwteamprojecten.

quoteOpen

Kwaliteit betekent dat je iets goeds maakt, ook als niemand kijktquoteClose

- Henry Ford

eisen

Functie eisen

Waar ze naar op zoek zijn is iemand die met veel enthousiasme te werk gaat en waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bouwen moet een passie zijn en je kan zelfstandig, maar ook in teamverband met die passie aan de slag. Ook wordt er van je verwacht dat je proactief en daarbij oplossingsgericht te werk gaat.

aanbod

Aanbod

Brabantse gezelligheid, een familiebedrijf die met veel passie en gedrevenheid de bouw uitvoert. Een informele en prettige werkomgeving die ingericht is op persoonlijke ontwikkeling.

informatie

Inlichtingen

Maurice Groenendijk 06 38 14 47 98 of mauricegroenendijk@sement.nl

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

34
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route