background
logo

Planner

Als planner heb je een belangrijke rol in het contact met opdrachtgevers, vaklieden, onderaannemers en bewoners. Jij bent één van de belangrijke personen die zorgt dat de organisatie op rolletjes loopt! Ben jij stressbestendig een echte planner en kan jij goed alles organiseren? Lees dan verder!

tijd
40 uur
opleiding
MBO werk- en denkniveau
loon
Nader overeen te komen
startdatum
Zo spoedig mogelijk
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Junior / Medior

organisatie

Organisatie

Je komt te werken in een allround bouwbedrijf op de afdeling beheer & onderhoud. Voor verschillende woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders voeren zij het dagelijkse en mutatieonderhoud uit in o.a. woningen en bedrijfspanden. De meeste onderhoudswerkzaamheden worden door de organisatie zelf uitgevoerd.

Het is een familiebedrijf met ongeveer 30 enthousiaste medewerkers binnen en buiten. Daarnaast is het een platte organisatie waar open en eerlijkheid zeer gewaardeerd wordt. Iedereen zit op ‘dezelfde vloer’, waardoor de lijntjes er kort zijn. Uit ervaring weet ik dat de koffie goed smaakt en dat er een prettige sfeer hangt, tevens hebben ze een gezellige ruimte met een bar om daar op vrijdag gezamenlijk de week af te sluiten.

functie

Functie

Als planner ga je aan de slag in een team van ongeveer 4 collega’s. Je zal bezig zijn met het inplannen van al het klein onderhoud voor verschillende woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven/instellingen en particulieren. Jij zorgt dat alles zo goed mogelijk wordt ingepland en uitgevoerd. De opdrachten zullen digitaal binnenkomen, hierna zoek je telefonisch contact met de bewoners om een afspraak in te plannen. Kennis van onderhoudswerkzaamheden is in deze functie dan ook erg belangrijk. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over stressbestendigheid en een flexibele werkinstelling.

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

Als planner heb je reeds al genoeg ervaring opgedaan in vastgoedbeheer & onderhoud. Daarnaast zijn ze op zoek naar iemand die het niet erg vind om de gehele dag aan de telefoon te zitten, systematisch kan werken, stressbestendig is, goed kan schakelen tussen verschillende partijen, probleemoplossend nadenkt en tegen een hoge werkdruk kan.

Wat wordt er nog meer van je verwacht: je moet MBO werk- en denkniveau hebben, goed kunnen werken met het MS-office en andere automatiseringspakketten en bouwkundige kennis een pré. Heb jij daarnaast een sterk karakter, inlevingsvermogen en houdt jij van duidelijk communicatie? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken voor dit groeiende familiebedrijf!

aanbod

Aanbod

Een leuke baan met een hecht team die zichzelf en het team steeds helpen te verbeteren. Salarisindicatie voor deze functie is, afhankelijk van de ervaring, tussen de €2400,- en €3200,-. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform bouw-CAO, zoals 43 vakantiedagen en bouwpensioen.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: veerlejanse@sement.nl of +316 41 22 99 81

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

34
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route