background
logo

Projectleider –

Bouwer opererend vanaf de Veluwe, een autonome organisatie als onderdeel van een grotere maatschappij. Projecten doen zij niet alleen in de regio, maar gaan ook naar Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland.

tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
In overleg

startdatum
In overleg

locatie
regio Gelderland
niveau
Senior

organisatie

Organisatie

Naast kleinschalige eigen ontwikkeling worden de meeste werken al jaren in bouwteamverband verworven vanuit een hecht relatienetwerk. Van seriematig tot u-bouw (woningen met of zonder commerciële plint). Zij zijn een partij die voortdurend innovatief bezig is, aandacht heeft voor duurzaamheid en procesoptimalisatie met als doel projecten op te leveren van goede kwaliteit, die toekomstbestendig zijn en tegen concurrerende prijzen.

functie

Functie

Ze zijn op zoek naar een ervaren projectleider, iemand die de boel echt op sleeptouw kan nemen. Heb jij dus ervaring in een van de disciplines, een goede werk mentaliteit, pro actief en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact op.

quoteOpen

Innovatie maakt het verschil tussen een leider en een volger.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie eisen

Afgeronde HBO opleiding en al een aantal jaar relevante werkervaring (welke gelijk is aan de beschreven functie). Accuraat en nauwgezet kunnen werken. Iemand die weet hoe er gecommuniceerd moet worden en weten hoe dit gebruikt moet worden om met een team tot het beste resultaat te komen.

aanbod

Aanbod

Omdat het een organisatie is binnen een grotere maatschappij ben je verzekerd van een grote diversiteit aan collega's. Een open werksfeer, waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook hoe haal je meer uit het team.

informatie

Inlichtingen

Maurice Groenendijk 06 38 14 47 98 of mauricegroenendijk@sement.nl

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

15
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route