background
logo

Sjakie (werkvoorbereider) en de sapjesfabriek

De titel klinkt als een vervolg op Sjakie en Chocoladefabriek of een vervolg op de Twix reclame. Maar niks is minder waar! Voor een goede klant van mij ben ik op zoek naar een werkvoorbereider/projectcoordinator voor de bouw van een fabriek.

tijd
32 uur per week of meer
opleiding
MBO/MTS Bouwkunde
loon
Vanaf bruto 3.500 per maand
startdatum
Vanaf 1 april
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Medior

organisatie

Organisatie

Een zeer groene fabriek welteverstaan. Met aandacht voor de natuur, door de inzet van een duurzame bouwkeet, Softs Points die de lucht filteren en bovenal moet de fabriek ervoor zorgen dat de distributie veelal over water gaat en hiermee 13.000 vrachtwagenritten worden ingedamd.

Jij valt op dit project met de neus in de boter. Want je komt te werken voor een grote aannemer die zijn zaken goed op orde heeft, ver is met BIM&3D en circulariteit hoog in het vaandel heeft staan. Het bouwproject waar jij komt te werken is het eerste project in een omgeving die de komende jaren omgebouwd wordt tot een Food Hub voor Rotterdam. Na vier jaar voorbereiding is er nu gestart met bouwen. Het heeft een lange aanloopperiode gehad omdat de opdrachtgever graag wil dat er gebruikgemaakt wordt van herbruikbare energie en er duurzaam omgegaan wordt met water en afval.


Het is een flink project met een investering van circa 223 miljoen euro. Nu staat de keet op De Maasvlakte en is het projectteam gestart. Tot en met 2022 zal er hier gebouwd worden aan een fabriek waar straks op een eco vriendelijke manier sapjes gefabriceerd worden.

functie

Functie

Mijn klant/opdrachtgever heeft 2 vragen in de werkvoorbereiding.

1. Werkvoorbereider gevel&dak
2. Werkvoorbereider afbouw

Voor mijn opdrachtgever is BIM de norm. In de werkvoorbereiding is affiniteit met Revit/Solibri een eis, ervaring een pré. Freelancers zijn ook welkom om te reageren op deze vacature. Ben jij op korte termijn beschikbaar dan ga ik graag het gesprek aan. Vind jij vooral duurzaamheidsaspecten erg interessant vraag ik je ook te reageren. Ik ga graag het gesprek aan.

quoteOpen

Those who don't believe in magic will never find it. quoteClose

- Roald Dahl

eisen

Functie eisen

Ik zoek 2 werkvoorbereiders van minimaal medior niveau. Minimaal 3 jaar ervaring en ervaring met BIM software is een pré. Verder is er een minimale eis qua opleiding en dat is MBO/MTS Bouwkunde.

aanbod

Aanbod

- Salaris: afhankelijk van ervaring maar tussen €3.500 en €5.000
- Freelancetarief: maximaal €75 per uur incl. reiskosten.
- Gaaf&innovatief project
- Veel kennis inhouse en doorgroei mogelijkheden binnen dit bouwbedrijfinformatie

Inlichtingen

Mijn opdrachtgever is ondanks de Corona perikelen bereid om al telefonisch kennismakingsgesprekken te voeren. Twijfel dus niet mocht je geïnteresseerd zijn.

Ik vertel u graag meer over het bedrijf en project. Bij interesse mail naar kierandekkers@sement.nl of bel mij op 06-14902650.

Kieran

Kieran

telefoon
06-14902650
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

34
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route