background
logo

Klantmanager rechtmatigheid voor TOZO (en Participatiewet)

Ben jij net afgestudeerd of heb je al wat ervaring binnen een gemeente? Zou jij graag aan de slag gaan binnen het sociaal domein? Dan zoek ik jou!

tijd
32-36 uur
opleiding
hbo/mbo 4
loon
Nader te bepalen
startdatum
Zo snel mogelijk
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Junior/Medior

organisatie

Organisatie

Je gaat aan de slag voor deze stad, samen met partners, inwoners en ondernemers. Je speelt in op de behoeften die in de stad leven en doen dat op een manier die voor iedereen het beste resultaat oplevert.

Daarbij staan vijf thema’s centraal:

- Hart voor de Stad – denk bij je werk aan de stad, de inwoners en de ondernemers
- Eigen kracht – we stimuleren de eigen kracht van inwoners en medewerkers
- Samen bouwen – we werken samen met interne en externe partners
- Tijd & Ruimte om te leren – we nemen de tijd en ruimte om te leren binnen ons werk
- Samen bewegen – door samen op te trekken kunnen we flexibel inspelen op ontwikkelingen, initiatieven en kansen in de stad.

Het Sociaal Domein is actief op een breed terrein. Wij zijn beleidsmatig verantwoordelijk voor de maatschappelijke ontwikkelingen. Onze afdeling ontwikkelt strategie, adviseert het bestuur en werkt nauw samen met zowel externe als interne partners om gemeenschappelijke doelen te bereiken. De dienstverlening aan inwoners staat hierbij centraal. Extern werken we onder andere samen met partijen die actief zijn (jeugd)zorg, welzijn, onderwijs en (arbeids)participatie. Het Sociaal Domein bestaat naast beleidsteams uit de uitvoeringsteams Werk, Scholing en Inkomen, Zorg & Inkomen, Handhaving en Jeugd en Gezinshulp (JGH). De uitvoeringsteams zijn verantwoordelijk van begeleiding naar werk, schuldhulpverleningtoegang en regie rond jeugdzorg, voorzieningen vanuit de wmo of inkomensondersteuning. Daarbij kijken we steeds meer naar unieke behoeften, mogelijkheden en omstandigheden. Belangrijk daarbij is de juiste verbinding van beleid en uitvoering met expliciet aandacht voor integraal werken, en het zorgen voor een klimaat van leren en ontwikkelen voor de medewerkers.

Wie kiest voor werken bij het Sociaal Domein kiest voor werken bij een ambitieuze afdeling. Een lerende en wendbare houding past daarbij. Collega’s hebben het in zich om te netwerken, kwaliteiten en opdrachten dienstbaar te maken aan de noodzakelijke vragen en opgaven uit de samenleving. Het werk is waardevol, we kunnen écht het verschil maken. De sterke gerichtheid op samenwerking helpt om datgene in en voor de stad tot stand te brengen dat nodig is, binnen of buiten de grenzen van de afdeling of de gemeentelijke organisatie.

functie

Functie

Wat ga je doen:

- Het beoordelen van aanvragen TOZO en aanvragen op grond van de Participatiewet (met name bijzondere bijstand);
- Het beheren van een TOZO bestand en de bijbehorende taken op gebied van rechtmatigheid uitvoeren, zoals het verwerken van mutaties, inkomstenverrekeningen, beëindigingen etc.;
- Het verstrekken van informatie en het geven van voorlichting aan cliënten;
- Namens het college van B&W beslissen en redigeren van beschikkingen.

quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie eisen

Je bent:

- Leergierig
- Ondernemend
- Communicatief sterk
- Nauwkeurig

Je hebt:

- Afgeronde hbo of mbo 4 opleiding
- Ervaring binnen een gemeente is een pré
- Ervaring met Suite4werk is een pré

aanbod

Aanbod

Bij wederzijdse klik bieden wij jou een arbeidsovereenkomst aan met bijbehorende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een marktconform salaris, ontwikkelingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding.

informatie

Inlichtingen

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met mij, Anouk Puylaert: 06 - 14 37 77 65 / anoukpuylaert@sement.nl.

Anouk

Anouk

telefoon
06 - 14 37 77 65
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

22
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route