background
logo

Bedrijfsleider Infra

De markt zit nog steeds in de lift. Dit betekent voor veel aannemers een toename in werk en zelfs de keuze om werken af te wijzen. Sommigen gaan voor groei, sommigen gaan voor stabiliteit in huidige projecten en weer anderen kiezen ervoor om te blijven doen wat er de laatste jaren is gedaan.
Wat het in ieder geval betekent is dat er een hoop gebeurt in de markt en dat er daardoor zeker kansen ontstaan.
Op zoek naar een van die kansen?

tijd
40 uur

opleiding
HBO+ werk/denkniveau

loon
Nader te bepalen

startdatum
zo snel mogelijk

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Medior/Senior

organisatie

Organisatie

Voor een groeiende aannemer in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar iemand die kan helpen een stap richting verdere professionalisering te zetten. Het gaat om een informele organisatie met korte lijntjes. Begin dit jaar zijn ze een nieuwe weg in geslagen en is er voor gekozen te gaan uitbreiden. Van de regionale aannemer naar een professionele organisatie die zich gaat richten op grotere en meer integrale projecten in de infra en milieu. Om dit proces meer te stroomlijnen is er dus ruimte voor een man tussen de directeur en de projectleiders. Iemand die met zijn of haar ervaring kan helpen met de volgende stap. De persoon die op een hoog niveau kan communiceren en zich ook kan focussen op contract- en/of tendermanagement.

functie

Functie

De titel van de functie is bedrijfsleider infra/milieu. Jij bent de persoon bovenaan de twee afdelingen en het klankbord van de directie. Je bent de persoon die op HBO+ werk- en denkniveau meeneemt. Iemand die op een hoog niveau communiceert en ervaring heeft. Daarnaast breng je kennis mee van de verschillende contractvormen.
Er ligt een mooie kans om bij een groeiende aannemer de leiding te nemen en bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling binnen het bedrijf.

quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie-eisen

-HBO+ civiele techniek werk en denkniveau

-Ervaring met verschillende contractvormen als UAV-GC

-Gezonde ambitie om samen met het bedrijf de volgende stap te zetten

aanbod

Aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring worden er arbeidsvoorwaarden samengesteld waar jij je in kunt vinden. Daarnaast de mogelijkheid om op een hoog niveau mee te denken en waar dat binnen jouw interesse valt ook op andere vlakken een vinger in de pap te hebben.

informatie

Inlichtingen

Graag ontvang ik je CV en motivatie waarom jij denkt dat je geschikt bent voor deze mooie uitdaging. Contact opnemen kan via:

Thijs Kwakkenbos

06-143 777 64

thijskwakkenbos@sement.nl

Thijs

Thijs

telefoon
06 14 37 77 64
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

54
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route