background
logo

Engineer Leidingwerk

Wij zijn op zoek naar talentvolle en enthousiaste technische mensen met karakter! Ben jij dit?

tijd
40 uur

opleiding
WO

startdatum
in overleg

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
starter / junior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een heel gaaf en jong bedrijf wat flink aan de weg timmert in de wereld van de leidingsystemen. Zij zijn gedreven, hebben een grote ambitie en dat zorgt voor een constante groei van de hoeveelheid en de omvang van de projecten. Het is hier heel belangrijk dat er met de opdrachtgever mee wordt gedacht en in een zo breed mogelijke scope wordt gezocht naar de beste oplossing voor alle partijen. Naast het zakelijke en het technische aspect is het persoonlijke aspect heel erg van belang binnen dit bedrijf. Iedereen krijgt de ruimte om zijn werk op een prettige manier te doen en zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. Ondanks dat er hard gewerkt wordt, voel je hier een zeer ontspannen, gezellige en informele sfeer waar iedereen zich prettig in voelt.

functie

Functie

Als engineer bij onze opdrachtgever kom je te werken aan verschillende projecten op het gebied van leidingsystemen. Dit kunnen grote projecten zijn, dit kunnen kleine projecten, het zijn in ieder geval altijd projecten met voldoende uitdaging om je talent, drive en kennis volledig op los te laten. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen zoals jij dit het liefste en het beste doet. Collega's met meer kennis en ervaring zorgen voor voldoende ondersteuning en aansturing waar nodig, maar je moet het uiteindelijk zelf doen. Er wordt van je verwacht dat je met een brede scope de projecten benaderd en alle opties open houdt om tot de best mogelijke oplossing te komen.

quoteOpen

Als je een beetje beter wilt zijn, wees dan competitief. Als je exponentieel beter wilt zijn, wees dan coöperatief.quoteClose

- William Shakespeare

eisen

Functie eisen

Het belangrijkste in deze functie als engineer is dat je jezelf ziet als een slim, talentvol en enthousiast persoon en dat ook uitdraagt. Daarnaast beschik je over een goede dosis karakter en is plezier in je werk belangrijk voor je. Ambitie om jezelf te ontwikkelen wordt hier op prijs gesteld, maar een echte carrièretijger zit hier niet op zijn plek. Daarnaast is het volgende van belang:

- Je beschikt over een recent behaald technisch diploma op universitair niveau en bent bekend met eindige elementenmethode.
- Enige werkervaring is niet vereist, maar kan wel in je voordeel werken
- Je bent fulltime beschikbaar om aan de slag te gaan voor dit leuke bedrijf
- Je hebt affiniteit met en passie voor techniek in een brede zin van het begrip

aanbod

Aanbod

Een geweldige kans om direct bij onze opdrachtgever in dienst te treden met een mooie baan en een goed salaris. Je krijgt een plek tussen leuke en gezellige collega's die zorgen voor een hele prettige werksfeer. Door de groei van het bedrijf zijn er voldoende mogelijkheden om ook zelf te groeien binnen het bedrijf. Het is vooral een gave baan waarin je met veel plezier iedere dag naar je welk zal gaan.

informatie

Inlichtingen

Marco van de Weteringh

+31 6 28 80 83 33

marcovandeweteringh@sement.nl

Koen

Koen

telefoon
06 - 14 86 48 50
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

55
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route