background
logo

Junior Projectorganisator

Jij bent degene die leuke aangelegenheden als de vriendenvakanties en de teamuitjes organiseert. De regelneef die van ideeën plannen maakt en deze uitwerkt. Jij bent zelfstandig, denkt na over hoe dingen beter en sneller kunnen en wilt de kans om deze kwaliteiten verder uit te bouwen. Mijn opdrachtgever wilt jou graag deze kans bieden!

tijd
40 uur

opleiding
MBO

startdatum
zo snel mogelijk

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Starter/Medior

organisatie

Organisatie

Bij wat voor organisatie kom je te werken? Een Rotterdams no-nonsense bedrijf dat onderdeel uitmaakt van een miljardenorganisatie. Deze partij doet renovatieprojecten van 50.000 tot 5 miljoen. Het toffe is dat dit integrale projecten zijn, je ontwikkelt je zowel in de bouw, techniek als in de installatie. Hierbij moet je niet alleen denken aan het renoveren van semi-overheidsinstellingen, maar ook aan het renoveren van geheime bedrijfsruimtes!

functie

Functie

Wat voor kans krijg je geboden? De kans jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van een miljardenorganisatie tot zelfstandig projectorganisator of projectleider. Hoe? Vanaf dag één word je gekoppeld aan een collega die je direct gaat begeleiden. Je zal beginnen met kleine opdrachten die je zelfstandig zal uitvoeren. Uiteraard word je hierbij niet volledig in het diepe gegooid en staat je begeleider klaar om je daar te ondersteunen waar nodig. Door ook projecten te bezoeken krijg je een goed beeld hoe de organisatie te werk gaat en kan je direct je kwaliteiten tonen door mee te denken hoe processen sneller en beter kunnen!

quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie eisen

Wat is er voor nodig deze kans aan te grijpen?

-Minimaal afgeronde opleiding MBO-Bouwkunde

-Het liefst 1 of 2 jaar relevante werkervaring

-Getalenteerde en gemotiveerde starters kunnen ook solliciteren!

-Beschikt naast uitzonderlijke kwaliteiten over een gezonde dosis humor!

aanbod

Aanbod

En wat hou je eraan over? Geboden wordt een gave baan met uitzicht op vastdienstverband! Daarbij krijg je de vrijheid en tijd om jezelf te ontwikkelen tot senior projectorganisator bij een miljardenorganisatie. Uiteraard horen hier ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij!

informatie

Inlichtingen

Rutger Baggerman

+31 6 28379638

rutgerbaggerman@sement.nl

Rutger

Rutger

telefoon
06 - 28 37 96 38
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

23
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route