background
logo

Projectleider Waterbouw

Op zoek naar nieuwe uitdagingen in de waterbouw? Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ambitieuze projectleider die zich wil blijven ontwikkelen in zijn of haar vakgebied.

tijd
40 uur

opleiding
HBO Civiele Techniek

loon
Afhankelijk van achtergrond / ervaring

startdatum
in overleg

locatie
regio Groene Hart
niveau
ervaren

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ingenieursadviesbureau actief in de civiele techniek. Sinds het bestaan van de organisatie zijn ze betrokken geweest bij diverse omvangrijke projecten. De organisatie kenmerkt zich door de betrokkenheid van de werknemers.

functie

Functie

Als projectleider bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het verwerven en leiden van multidisciplinaire waterbouwkundige projecten voor aannemers, Rijkswaterstaat, waterschappen en provincies. Je werkt samen met een team van ervaren ingenieurs. Je hebt oog voor kwaliteit, begrijpt de behoefte van de klant en bent in staat prioriteiten te stellen. Je draagt verantwoordelijkheid voor verschillende projecten op het gebied van waterbouwkundige constructies, vaarwegen en havens. Met verschillende projectteams zorg je er voor dat de projecten soepel draaien en breng je diverse disciplines op een natuurlijke wijze samen. De projecten die je verwerft en invert kunnen variëren van planstudies tot aan realisatieopdrachten in de infrastructuur.

quoteOpen

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.quoteClose

- Henry Ford

eisen

Functie eisen

De juiste kandidaat voor deze functie is iemand die minimal 10 jaar ervaring heeft in de constructieve waterbouw en plezier heeft in acquisitie en een mooi netwerk aan opdrachtgevers heeft opgebouwd. Een WO opleiding in de civiele techniek. Als persoon ben je communicatief sterk, ondernemend, klantgericht en toon je veel initiatie.

aanbod

Aanbod

Geboden wordt een vast dienstverband met goede primaire en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

informatie

Inlichtingen

Thijs Kwakkenbos

06-14377764

thijskwakkenbos@sement.nl

Thijs

Thijs

telefoon
06 14 37 77 64
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

55
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route